OB indbød til Fanarrangement

Her til eftermiddag spillede OB deres sidste træningskamp inden årets første Superligakamp, da Odense Stadion lagde græs til mødet med Helsingborg, som sluttede 2-2.

Efter kampen blev dørene slået op, og OB bød indenfor til et fanarrangement, hvor man skulle hære lidt om den netop overståede kamp, træningslejren i Tyrkiet, transfervinduet osv.

Den kommercielle chef, Jack Jørgensen, gik som den første på scenen, og fortalte lidt om salget af sæsonkort, der er fordoblet i forhold til sidste vinter.

Han fortalte også lidt om Fanzonen, som fra den første hjemmekamp bliver opgraderet. Bl.a. vil der være 100 kvadratmeter, der bliver overdækket, og med varme i stolene, så man kan sidde i tørvejr. Han er glad for det område, der er bag RMN-Tribunen, som han ser som noget nær det eneste positive ved Odense Stadion.

Han fortalte også, at man i år vil sætte fokus på, at det er 25 år siden, Miraklet i Madrid indtraf. Til hjemmekampen mod Vejle vil der være en hyldest til Lars Høgh, der vil være på stadion til kampen, og man har også inviteret resten af holdet fra kampen i Madrid.

Der blev ligeledes meldt ud, at man allerede nu skal sætte X i sin kalender den 6. december i år, hvor det er lige præcis 25 år siden, man slog Real Madrid med 2-0, og det vil blive markeret med et ordentligt brag.

Den næste mand på scenen var sportsdirektør, Jesper Hansen, der skulle fortælle lidt om det netop afsluttede transfervindue. Han fortalte, at han hele tiden havde vidst, at det skulle være et stille vindue, og at OB lykkedes fint med det, de skulle.

Han fortalte lidt om, hvordan man normalt griber vinterens transfervindue an i forhold til sommerens transfervindue, men også om, hvordan man kan blive overrasket. Sidste vinter skulle også have været et stille vindue, men der solgte man pludselig Izunna og Frederik Tingager. Han slog dog fast, at det altid er sommerens transfervindue, hvor der skal handles mest ind.

Thomas Mikkelsen skiftede tidligt i vinduet til Lyngby, og det var fordi, han var udset til at være 4. målmand, og da man samtidig har nogle gode målmænd i akademiet, er man godt stillet på den position, og det var den bedste løsning.

Sportsdirektøren er meget glad for den nye aftale med Oliver Christensen, og han er heller ikke i tvivl om, at det er en kommende 1. målmand, og at han får en stor karriere. Det skal heller ikke være en bekymring at sætte ham på holdet på trods af hans alder.

Så kom han lidt ind på købet af Oliver Lund. Han fortalte, at man egentlig havde besluttet sig for, at man ville nøjes med de fire centrale spillere, der var i truppen, men efter Ludwigs skade skulle man ud og finde en. Det spillede også ind, at Lund kan dække backerne. Han mener, at Lund passer godt ind på den måde, OB vil spille nu.

Man kom også ind på Kamil Vacek, og her erkendte Jesper Hansen, at han indtil videre har været et fejlkøb, og at han ikke var i en ordentlig forfatning, da han kom. Nu håber man på, at han kommer ned og får en masse kampe i Tjekkiet, og så vil man efter sæsonen beslutte sig for, om han skal tilbage.

Til sidst blev Jesper Hansen spurgt ind til de rygter, der lige pludselig kom frem sent på transfervinduets sidste aften, om at OB skulle have tilbudt en kontrakt til Alexander Kacaniklic. Normalt vil han ikke kommentere på rygter, men han slog fast, at der intet var i den historie, og så fortalte han lidt om, hvordan sådan et rygte kan opstå, og så blev der lige sendt en lille stikpille til medierne om, at de ‘alt for tit løber med en halv vind’.

Jesper Hansen fortalte også, at han mener, vi kommer med i top seks, hvis vi henter tre sejre i de sidste seks kampe i grundspillet.

Efter Jesper Hansen var det Jakob Michelsens tur til at komme på scenen. Han startede ud med at få hele lokalet til at grine med kommentaren, ‘Dybest set var vi nødt til ikke at vinde i dag i forhold til sommerens erfaring med fem sejre i træk, så vi valgte at spille ti gode minutter, og derfra gik det jævnt ned af bakke’.

Michelsen fortalte om, at han altid vil have en træningskamp hjemme i Danmark, når de kommer hjem fra træningslejr, så de kan indstille sig på, hvad der venter dem. Han mente ikke, at banen var så god, og det er kun Parken, der er det i øjeblikket, fordi de kan rulle taget over.

Træneren fortalte også, at man i foråret kommer til at veksle mellem 3-5-2 og 4-4-2, afhængig af hvilke spillere der er til rådighed, hvem man møder, og hvordan kampene forløber.

Han mener ikke, det er det værste tidspunkt at møde FCK på, i forårets første kamp, men samtidig tror han også, det er de kommende danske mestre, så det bliver ikke nemt.

Michelsen blev spurgt, hvordan man skulle vinde over FCK i Parken i Superligaen, og at det var 16 år siden, man havde gjort det sidst, så fortalte han lidt om, at man skulle forsvare sig godt, og at man skal holde fast i bolden, inden han lukkede med, ‘Der er før sket større sensationer, end at OB har vundet i Parken. Det skete f.eks. for 25 år siden, det andet er kun 16 år siden’.

Træneren sluttede af med at fortælle lidt om den træningslejr, man lige havde været på. Han fortalte om vejret, at det regnede stort set hele tiden, lige undtagen de timer hvor de trænede, der stoppede det nærmest hver gang.

Holdets anfører, Janus Drachmann, var rosinen i pølseenden, og efter lidt snak om dagens træningskamp blev der snakket lidt om næste weekends kamp mod FCK.

Drachmann mener, at fansene skal være optimistiske forud for de sidste seks kampe i grundspillet, for det er spillerne, og de vil gøre alt for at komme med i top seks.

Anføreren fortalte også lidt om opstartstræningen og træningslejren. Han fortalte, at stemningen i truppen er rigtig god, og det er den især blevet under træningslejren, hvor der er god tid til at være sociale med hinanden.

Han stak lidt til den nye fysioterapeut og Jeppe Tverskov, der ikke var så gode til bowling. Som han sagde om Tverskov: ‘Han mangler lige det sidste, men han er heldigvis god til fodbold’.

Drachmann sluttede af med at henvende sig til fansene, og fortælle om hvor vigtig opbakningen er. Der skal komme så mange som muligt på stadion til hjemmekampene, og de skal helst allesammen tage deres nabo med, så skal spillerne nok gøre alt, hvad de kan nede på banen.

Arrangementet varede en times tid, og da der ikke var mere på scenen, var det muligt at få en snak med spillerne eller en autograf, hvis det var det, man var interesseret i.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *