OB kom tilbage mod SønderjyskE

Søndag eftermiddag skulle OB forsøge at rejse sig efter den dårlige sæsonstart i Vendsyssel, da de hjemme på Odense Stadion fik besøg af SønderjyskE. Solen skinnede, og på Odense Stadion skulle der præsenteres en ny fanzone, en ny maskot og en ny indløbssang.

5738 tilskuere var mødt op til kampen, og de kunne se et tændt OB-mandskab fra start. Hjemmeholdet satte sig på spillet, men allerede efter de første ti minutters tid begyndte de at gå i stå.

Efter et kvarters spil kom SønderjyskE frem til kampens første rigtig store chance, og Sten Grytebust måtte hive en rigtig flot redning ud af ærmet for at forhindre en scoring.

Den efterfølgende periode var det gæsterne, der satte sig på spillet, og de fik stabiliseret et rigtig fint pres. Efter 24 minutter gav det så også pote for dem, da OB-forsvaret var alt for passivt, og efter en flad bold ind i feltet kunne Kees Luijckx bringe gæsterne på 1-0.

OB’s første store mulighed kom først efter 36 minutter, da Mathias Greve fik sendt Ryan Johnson Laursen afsted i dybden, og han fik afsluttet mod målet, men bolden gik forbi målet.

I stedet var det sønderjyderne, der fik et mål mere at gå til pause på, da hjemmeholdets forsvar igen stod meget passivt efter 43 minutter, og så kunne Christian Jakobsen gøre det til 2-0.

Det betød, at der skulle laves ændringer hos OB fra 2. halvlegs start, og derfor blev Mathias Greve og Troels Kløve pillet ud, og ind kom Casper Nielsen og Mathias Jørgensen.

Det lignede et forvandlet OB-hold, der kom meget mere offensivt og aggressivt ud til 2. halvleg. De overtog fuldstændig styringen, og efter 57 minutter kom reduceringen, da unge Mathias Jørgensen blev sendt i dybden, og satte bolden sikkert ind til 2-1, og så kunne han ellers modtage fansenes hyldest.

Hjemmeholdet fortsatte med at presse på, men der skulle dog gå 78 minutter, før udligningen kom, da Anders K. Jacobsen skabte plads til sig selv i feltet, og hamrede bolden i nettet til 2-2.

OB’erne fortsatte jagten på sejrsmålet, men det blev dog ikke til mere, og holdene gik fra banen med et enkelt point hver. Det var fuldt fortjent, at OB kom tilbage, og fik det ene point, og de kunne måske godt have taget alle tre til sidst, men alt i alt var resultatet nok meget fair.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *