OBstruktion indgår samarbejde med Ryan’s

Her på OBstruktion ønsker vi altid at forbedre os. Vi vil altid gerne give vores læsere og følgere det bedst muligt produkt.

Vi var dog kommet til den konklusion, at det var svært at udvikle vores produkt, med de muligheder, vi havde, men nu kan vi med stor glæde præsentere en ny samarbejdspartner.

Den irske pub Ryan’s har set et potentiale i at gå ind i et samarbejde med os. De kommer til at yde os lidt økonomisk støtte,  og det skulle gerne komme til udtryk i, at vi kan levere et produkt, vi kan se udvikling i.

Det betyder også, at man i den kommende tid vil kunne støde på reklame for Ryan’s her på vores hjemmeside, i vores video og i vores podcast. Vi bestræber os dog på at gøre det på den mindst muligt generende måde.

Vi glæder os til at se, hvad dette samarbejde kan føre med sig i fremtiden, men vi håber i hvert fald, at i vil tage godt imod det nye, der kommer, og at i ikke lader jer genere af den reklame, der måtte komme hist og pist.

Til sidst vil vi også slå et slag for, at man selvfølgelig bør besøge Ryan’s på Fisketorvet 12, hvis man har løst til en øl på en rigtig hyggelig irsk pub.

20 Replies to “OBstruktion indgår samarbejde med Ryan’s”

  1. Dhnesj

    Patients you are powerless are not responding or worsening to placebo mexican apothecary online, and if so, commemorate whether a limited role may sale-priced cialis generic online an aberrant j. essay writing sites Bxfkvh xkchkl

  2. zortilo nrel

    It is in reality a nice and useful piece of info. I’m satisfied that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *