Østrøm glæder sig til spilletid igen

Da OB spillede den første kamp i foråret på udebane mod FCK, blev Robin Østrøm skiftet ind til de sidste tre minutter af opgøret.

Han har ikke spillet for førsteholdet siden, men nu er der udsigt til, at han endelig kan komme ind og få noget spilletid igen.

Til fredagens træning, som var den sidste inden kampen mod Vejle lørdag, var Østrøm nemlig en del af det ‘rigtige’ hold, og han ligner derfor en, der skal starte inde i lørdagens kamp, og det glæder han sig også meget over.

– Det er jo selvfølgelig utroligt fedt, endelig at kunne få spilletid igen. Selvfølgelig er det lang tid siden, og jeg har selvfølgelig savnet at spille. Jeg har ikke haft mulighed for at holde min kampform, så jeg glæder mig til at komme ud på banen og gøre mit bedste.

I tirsdags var Østrøm med i Reserveholdskampen mod Silkeborg, men det er længe siden, han har spillet på førsteholdet. Han regner dog ikke med, at det bliver et problem.

– Jeg skal nok bruge de første par minutter på at komme ind i det igen. Jeg havde reserveholdskampen forleden til at varme lidt op, hvis man kan sige det sådan.

– Jeg tror ikke, det bliver et problem. Jeg føler selv, at jeg har været god til træning, og relationerne har været på plads. Så det bliver ikke noget problem.

Vejle er rykket ned, så det er ikke fordi, de har set store at spille for i kampen mod OB. Østrøm mener dog alligevel, at Vejle vil bruge kampen til noget brugbart.

– Jeg tror, de nok vil prøve at stille et hold, de vil bruge i næste sæson. De vil nok prøve at spille deres spillestil i forhold til den nye sæson, så jeg tror ikke, det bliver en kaoskamp, som det var sidst. Banen er også blevet lidt bedre.

– Jeg tror, det godt kan gå hen og blive en god kamp.

Hvad skal vi være gode til, hvis vi skal vinde derovre?

– Vi skal være klar fra start. Både fra første fløjt men også fra anden halvleg. Vi skal ud og spille vores spil. Vi havde lidt udfordringer sidst ovre i Vejle, men vi skal bare fortsætte den gode stime, vi er inde i lige nu, og så skal vi score nogle mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *