Oliver Lund: Har noget at revanchere mod Silkeborg

Da OB spillede den første kamp i Superligaen efter coronanedlukningen mod AGF, var Oliver Lund med, men siden da sad han ude med en skade i flere kampe.

I den seneste kamp mod SønderjyskE var han dog tilbage igen, og var med i startopstillingen, og han er glad for at være ude på fodboldbanen igen.

– Det er dejligt. Det er rart at være tilbage og kunne bidrage lidt.

Og fysikken er, lige som den skal være?

– Det er klart, man kommer tilbage med et lille efterslæb. Den kunne godt være bedre, men der hvor vi er nu, der handler det om at få noget friskhed ind, og det er noget, jeg kan gå ind og bidrage med.

Når OB onsdag aften spiller på hjemmebane mod Silkeborg, er det den sidste kamp i puljespillet, og der er ikke for alvor noget på spil for nogen af holdene. Umiddelbart bliver det dog ikke noget problem at motivere sig til kampen.

– For mit vedkommende handler det om at komme ud og få nogle minutter i benene og være klar til de afgørende kampe. Vi har sikret os førstepladsen. Silkeborg har vist, at de kan være med, og har gjort det rigtig godt, men vi har vel også noget at revanchere fra sidste kamp mod dem, og det er vel med det mindset, vi skal gå ind til kampen, at vi har noget at revanchere.

Oliver Lund var ikke selv med, da OB tidligere i puljespillet fik en snitter på hele 6-0 i Silkeborg, men alligevel var det en kamp, der påvirkede ham.

– Vi taber og vinder sammen som et hold, og det er klart, at den også gjorde ondt på mig, selvom jeg sad og så den hjemme i stuen. Vi taber og vinder sammen, og derfor har vi også noget at revanchere sammen, og det kan vi forhåbentlig gå ud og gøre.

16 Replies to “Oliver Lund: Har noget at revanchere mod Silkeborg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *