Optakt: Horsens – OB

Med 3-0 sejren over Randers i mandags kom OB væk fra sidstepladsen i Superligaen, og nu er der igen kontakt med de 2-3 hold, der ligger lige over os.

Hvis sejren over Randers for alvor skal bruges til noget, så kræver det dog også, at der bliver fulgt op på den mod Horsens. Oprykkerne har 27 point, og med vores 21 point kan vi også få kontakt med dem, hvis det bliver til en sejr.

Da vi mødte Horsens tidligere på sæsonen, tabte vi med 1-0 på hjemmebane, og vi har faktisk kun vundet over dem i en af de seneste seks gange, vi har mødt dem i en gældende kamp.

Selvom Horsens lige nu ligger nummer ni i Superligaen, har de bestemt ikke udspillet deres chance for at komme med i mesterskabsspillet, da de kun har tre point op til nummer seks, men for vores vedkommende gælder det bare om at hente så mange point i de sidste fire kampe, så vi har det bedst mulige udgangspunkt i det kommende nedrykningsspil.

Jeg vil tro, at Kent Nielsen vil starte med det samme hold, som spillede mod Randers, og altså holde anfører, Kenneth Emil Petersen, på bænken igen.

Normalt er jeg også tilhænger af tilgangen ‘Never change a winning team’, men jeg kunne nu altså godt tænke mig at se Mathias Greve på banen fra start. Jeg må indrømme, at jeg ikke faldt ned af stolen over Casper Nielsens indsats mod Randers, og jeg kunne godt se ham starte på bænken i stedet for Greve.

Normalvis ville en kamp mod Horsens være en god mulighed for at opleve den tidligere OB-angriber, Bo Henriksen på slap line, men Horsens-træneren er ikke med på sidelinjen lørdag eftermiddag, da han har fået en spilledags karantæne efter hans opførsel i Horsens’ første kamp mod SIlkeborg.

Om det er en fordel, at træneren ikke er med, får vi svar på i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *