Paulsen var glad for at være tilbage på Odense Stadion i sejren over AaB

Bjørn Paulsen var ikke med for OB i de tre første kampe i Superligaen i 2023, da han har siddet ude med en skade, der altså har gjort, at han ikke kunne spille.

Fredag aften var han så tilbage på banen igen, da OB spillede på hjemmebane mod AaB, og han var rigtig glad for at være tilbage på Odense Stadion.

– Dejligt. Det er altid dejligt at være på Odense Stadion, og 9000 på et koldt stadion, det er fandme stærkt. Det er kæmpe stort.

OB vandt kampen med 2-0, og det første mål blev scoret af Bashkim Kadrii på straffespark i første halvleg, og den scoring blev en lettelse for OB.

– Ja, det gør det helt klart. Vi scorer et offside-mål, og jeg synes egentlig, vi kreerer okay med chancer, og de gør det godt oppe foran. Senere kommer der nogle nye ind, som også gør det godt, og nu når vi har skader og karantæner, er det skønt at se, der er nogle andre, der tager over.

Den rutinerede forsvarsspiller havde selv en ny makker inde i det centrale forsvar, hvor Tobias Slotsager var med fra start for første gang, og Paulsen har store roser til den kun 17-årige spiller.

– Det er noget af en talentfuld spiller, vi har der. Vi må se, hvor lang tid han bliver i Odense, for hvis han fortsætter den udvikling, han har været inde i, så har vi ikke ham i ret mange år.

I anden halvleg kom OB hurtigt på 2-0 efter en flot scoring af Franco Tongya, og den slags scoringer vil Paulsen gerne se flere af i fremtiden.

– Endelig viser han, at han har noget akrobatik. Det er sådan et mål, han skal lave minimum en gang om ugen, haha.. Så må vi håbe, det kommer til at ske igen.

Efter scoringen til 2-0 var OB i kontrol i resten af anden halvleg, og det er også den følelse, Paulsen har, selvom han ærgrer sig over det mål, AaB lavede.

– Ja, det har jeg faktisk. De får godt nok lige en scoring til sidst, men bortset fra det synes jeg, vi er i kontrol. Vi er fint tilfredse med kampen, selvom de desværre scorede til sidst, for vi ville gerne have spillet til nul.

Inden resten af holdene skal spille i denne runde, lever OB stadig i forhold til top seks inden den sidste runde i grundspillet næste weekend, hvor de skal møde AGF på udebane.

– Ja, nu lever vi i forhold til top seks, men nu må vi se, hvad de andre hold laver, og så må vi tage den i Århus. Uanset om vi kan nå det eller ej, så skal vi have en sejr deroppe.