Slotsager: Jeg vil da elske at spille på mandag

Da OB senest spillede en kamp i Superligaen på hjemmebane mod Vejle, var det ikke kun nederlaget på 2-1, der var skidt i det opgør. Den unge forsvarsspiller, Tobias Slotsager, måtte nemlig også forlade banen før tid.

Han blev ramt af en skade i knæet, så han ikke kunne spille videre, og han fortæller selv her, hvordan han oplevede situationen.

– Det var en lang bold, hvor vi kom til at stå en lille smule for højt, og vi skulle ud og jagte Onugkha, som viste sig at have en smule fart i støvlerne, så der måtte jeg lige op i en sprint og prikke bolden, inden han når at have en fri en mod en mod Martin. Mit venstre ben glider så ind under mig, og låser lidt fast, hvorefter jeg så har fået en lille knæskade. Men billigt sluppet i forhold til, hvad det kunne have været.

Hvad går der igennem hovedet på dig i situationen?

– Jeg ved ikke, om man kan sige, jeg havde en okay fornemmelse, for det var noget værre lort lige efter, der kunne jeg slet ikke bøje benet. Jeg når alligevel lige at træde 3-4 skridt, inden mit ben falder sammen, og jeg kunne støtte på det ud, så jeg havde en okay fornemmelse i forhold til, hvad det kunne have været.

Superligaen lå stille sidste weekend, da der har været landskampspause, og her skulle Slotsager have været afsted med U19-landsholdet, men de planer blev altså ændret.

– Jeg skulle have været med U19-landsholdet, og det nåede jeg jo så ikke. Jeg har genoptrænet så godt, som jeg nu kunne, og så har jeg arbejdet med den medicinske stab om, hvordan jeg skulle blive hurtigst muligt klar, og det er gået hurtigere end forventet, så jeg er allerede ved at være fuldt tilbage.

Hvordan har knæet det så nu?

– Jeg mærker faktisk slet ikke noget umiddelbart. Nu har jeg selvfølgelig ikke været rigtig i gang med holdtræning og sådan noget, men det jeg laver selv, styrketræning osv., der har jeg ikke mærket noget.

– Jeg kan lave det meste, men jeg har som sagt ikke været inde i holdtræningen endnu, hvor der bliver spændt igennem, men afleveringer, vendinger og bevæge mig hurtigt det går godt.

Hvad er prognosen for, hvornår du kan spille kamp igen?

– Det er svært at sige. Nu vil jeg ikke sige for meget, men jeg håber at træne med her lørdag og søndag i hvert fald, og så må vi se, om det rækker nok til, at jeg skal spille mandag, eller om det lige skal hvile en uge mere, og jeg så er klar med holdet helt fra næste uge.

– Jeg vil da elske at spille på mandag, men der er ingen grund til at skynde tingene igennem. Jeg er ung, og hellere tage en uge ekstra end at det bliver forværret, hvis jeg starter for tidligt.