Vestergaard føler sig tæt på Superligaholdet

Onsdag eftermiddag spillede OB deres sidste træningskamp inden forårssæsonen starter med en hjemmekamp mod Lyngby i næste uge, og her blev det til en sejr på 2-1 over HB Køge.

I dag var det ‘reservernes’ tur, efter der også var kamp i går mod Randers, og en af dem der var på holdet i dag, var den unge forsvarsspiller Christian Vestergaard, og han var godt tilfreds med kampen.

– Vi spiller mod HB Køge, som vi skal slå, og det gør vi også. Der har været spilletid til stort set hele holdet her over de sidste par dage. Det var en god kamp, og vi holder dem stort set fra chancer i første halvleg. Den de sparker ind, er langt ude fra helt oppe i målhjørnet.

– Vi får to korrekte straffespark i anden halvleg, som vi scorer på, og så presser de lidt på til sidst, men vi får afværget, så de ikke scorer. Så sejren på 2-1 synes jeg, er meget fortjent. Vi stod godt imod, selvom de pressede lidt på.

Vestergaard har siddet ude med en skade i lang tid, men på det seneste har det set rigtig godt ud for ham, og han har fået en del spilletid i træningskampene her i januar.

– Ja, det er fantastisk. Jeg er vildt glad for, at jeg har spillet min første fulde kamp, efter jeg er kommet tilbage. Det er sgu bare rart at spille.

– Fysikken har det godt. Den er, som den skal være. Jeg føler mig robust og stærk, og jeg synes også, man kan se, at jeg godt kan stå imod nogle af de større spillere, så det er fedt.

Til dagens kamp mod HB Køge overtog Vestergaard anførerbindet i løbet af anden halvleg, og det var han selvfølgelig glad for, selvom det også kommer til at koste ham.

– Ja, så er der jo kage til gutterne. Det er en lille svinestreg, de laver på mig der. Nej, det er fedt nok. Det er på en billig baggrund, men jeg er sgu glad for, at jeg får det.

Selvom Vestergaard er ung, og ikke har været med i mange kampe for førsteholdet, så synes han selv, at han falder rigtig godt ind.

– Det er perfekt. Der har slet ikke været noget overhovedet. De har respekt for mig, og omvendt. Jeg synes, vi har et godt omklædningsrum. Der har slet ikke været noget overhovedet.

Som midterforsvarer skal der være god lyd på, hvilket der også er på Vestergaard. Det virker heller ikke til, at de ældre spillere på holdet har et problem med, at den unge Vestergaard dirigerer lidt med dem.

– Det er jo det, en midterforsvarer skal kunne. De har også respekt for mig, så jeg tror kun, de synes, det er fedt, at jeg kan dirigere lidt med dem.

Om en uge spiller OB den første Superligakamp i år, når Lyngby kommer på besøg på Odense Stadion, og Vestergaard føler selv, at han banker på til at være en del af holdet.

– Jeg tror, jeg er tæt på nu. Jeg føler, jeg er ved at være tilbage på mit gamle niveau. Jeg har jo været med på bænken i to kampe, før jeg blev skadet. Jeg synes, jeg er ved at være tilbage, hvor jeg var, så forhåbentligt er jeg tæt på. Hvis der kommer et par skader til nogle af vores forsvarsspillere, så er jeg jo med, og så er jeg klar. Jeg skal arbejde videre og vise det hver dag til træning.

4 Replies to “Vestergaard føler sig tæt på Superligaholdet”

  1. Refinancing in Australia

    I think this is one of the such a lot significant information for me. And i am happy studying your article. But wanna observation on few basic things, The website style is ideal, the articles is really excellent : D. Excellent task, cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *