Frøkjær rundede 100 kampe, og var skuffet over pointtab mod AaB

Fredag aften spillede OB på udebane mod AaB, og selvom det var en vigtig kamp, så var det for én af spillerne en lidt mere usædvanlig kamp end for de andre.

For Mads Frøkjær var det nemlig hans kamp nummer 100 for OB. Det var dog ikke noget, han havde tænkt voldsomt meget over inden opgøret.

– Det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over. Men det er da klart, at det er lidt anderledes, når man runder det antal kampe. Det er fint, men jeg håber ikke, det er den sidste.

Med hans 23 år kan man godt sige, at det er en ung alder at nå det antal kampe for OB, men Frøkjær ville gerne selv have rundet dem tidligere.

– Relativt ja. Jeg synes godt, de kunne være kommet lidt hurtigere. Jeg synes, det er fint at tænke på, når der også har været lidt afbrydelser med skader, men 100 kampe er fint.

OB endte med at få et enkelt point med hjem, da kampen i Aalborg sluttede 1-1. Frøkjær mente ikke selv, at han ramte topniveauet i det opgør, men han mente, at OB havde fortjent at få alle tre point med hjem.

Hvad synes du så om præstationen i kampen mod AaB?

– Jeg synes, jeg spiller mig op i anden halvleg. De første 20-25 blev lidt hektiske på kuglen ligesom hos resten af holdet. Jeg synes, vi alle sammen viste, at niveauet var højere i anden halvleg, og det er vores egen skyld, at vi ikke lige prikker den ind, og at vi ikke er lidt skarpere på den sidste aflevering.

– Jeg synes ikke, det var dårligt, men vi kunne godt have gjort det bedre. Vi var frustreret over, at vi ikke fik de tre point, for den lå til os at få kampen lukket. Vi var i kontrol, og det var os, der havde teten.

– Målt på antal store chancer er det nok en meget lige kamp, men hvis man analyserer kampen, og kigger på, hvem der prøver at spille fremad, og har spilovertag, så synes jeg, det er os, der har teten. Derfor er mit indtryk også, at vi er kede af, at vi ikke fik de tre point.

– Man får ikke meget dårligere AaB-hold på udebane, så det er sådan en kamp, vi skal vinde, når midterfeltet er så tætpakket. Det var ærgerligt, men sådan er det. De holdt godt stand, og vi var ikke skarpe nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *