Grubbe: Den får én over nakken

I de seneste kampe i Superligaen har OB spillet mod hold, der har haft ryggen mod muren i nedrykningskampen, og sådan et opgør venter igen søndag eftermiddag.

Her skal OB på besøg hos Lyngby, der har store problemer under nedrykningsstregen, og det er et opgør, Gustav Grubbe ser frem til.

– Lyngby har gjort det godt, så det bliver ikke en nem opgave. Vi har 7. pladsen at spille om, og vi har ikke noget at tabe på den måde. Vi skal bare ud og gøre, hvad vi kan, for at vinde derovre.

Vi kan vel ikke bruge andet end tre point til noget?

– Nej, lige præcis. Vi har som sagt 7. pladsen at spille for, så vi går efter tre point. Det er de sidste kampe i sæsonen, så den får én over nakken.

Der har været nogle udskiftninger på holdet i de seneste kampe, men det er ikke noget, der skal have nogen stor betydning for holdet, mener Grubbe.

– Det betyder altid noget, når der bliver skiftet lidt ud. Det er en del af konkurrencesituationen, og sådan er fodbold. Det er ikke noget, vi ikke har prøvet før, så det har ikke nogen negativ betydning på den måde.

Du er selv røget lidt ud af startopstillingen. Hvordan har du oplevet det?

– Det er umuligt ikke at møde engang imellem, og jeg må bare tage det som det kommer, og gøre hvad jeg kan for at vise, at det er mig, og så er der ikke så meget andet at gøre ved det.

I de sidste fire kampe har OB vundet over Silkeborg, mens det er blevet til uafgjort mod Lyngby, Horsens og AaB, der slås i bunden af rækken, og det er da heller ikke tilfredsstillende med de uafgjorte kampe mod bundholdene.

– Nej, slet ikke. Det har vi også givet udtryk for, at det er kampe, hvor vi har følt, vi skulle stå med de tre point til sidst, så det er vi bestemt ikke tilfredse med. Vi skal være med i toppen, hvor det er sjovt.

One Reply to “Grubbe: Den får én over nakken”

Comments are closed.