HC har fået selvtillid, og er klar til endnu en kamp

Hans Christian Bernat var tilbage i målet igen i søndags mod Randers, og vi har lavet et interview med ham op til aftenens kamp mod FC Nordsjælland i Farum.


Vi åbner hjemme med et kryds mod Randers, er det godkendt ?.

– Ja, jeg vil sige den defensive del for bagkæden, og jeg var godkendt, selvfølgelig var det ærgerligt vi ikke kunne score på vores chancer, vi producerer flere chancer, så jeg syns vi kan være tilfreds på den bane, og de omstændigheder jeg, og holdet ligesom havde.

Nu skal vi en tur til Nordsjælland på deres kunst, hvad bliver det for en kamp ?.

– Jeg tror det bliver en fed kamp, en svær kamp, vi skal over til førerholdet som har set rigtigt stærke ud på hjemmebane på deres kunststofbane, jeg synes også vi har set stærke ud når vi har spillet derovre i Ligaen, og generelt syns jeg humøret er i top, og vi har løst nogle udfordringer godt her på det sidste, så jeg ser ingen grund til, at være nervøse, vi har alt at vinde, og de har kun at tabe.

De lægger selv ud med et kryds mod bundholdet Lyngby, giver du det noget betydning ?.

– Det tror jeg helt sikkert det gør for dem, ikke så meget for os; men det må ryste en lille smule, at smide points i det 90. minut mod bundholdet, så vi skal over og se om vi kan ryste dem endnu mere, og bare komme med alt.

Vi mødte dem i en træningskamp, med et 4-0 nederlag, hvordan undgår vi en ny ”snitter” ?.

– Jamen, det er ved at være noget tid siden, vi har bl.a. været i Bangkok og haft rigtig lang tid til, at forberede os, og jeg syns også vi ser markant stærkere ud nu end vi gjorde på det tidspunkt, og så må vi håbe vores forberedelse holder så vi kan ta’ derover og stjæle 3 point.

Holdene under os er begyndt at røre på sig, så vi kan vel ikke bruge andet end 3 point til noget ?.

– Jeg vil sige, lige nu er vi nødt til, at tage hver kamp for hvad det er, og vi skal over til Nordsjælland, og gøre alt hvad vi kan for at få de 3 point, og det starter bl.a. i defensiven, så for mig og for holdet er det vigtigt, at det står stærkt defensivt, så vi lægger på derfra.

Du står selv på kassen igen, hvordan er det ?.

– Det er fantastisk, at være tilbage, jeg har savnet det, og jeg glæder mig til, at komme i aktion endnu engang, hjælpe holdet, og vise den bedste udgave af mig selv, det er det jeg har på min dagsorden.

Og med rent bur, det må styrke selvtilliden ?.

– Ja, selvfølgelig gør det, det, jeg tager bare hvad jeg kan få, og i den situation, der er det et boost for selvtilliden, og holdet, at vi holder nullet, jeg mener det er fjerde gang i sæsonen vi gør det, og det er selvfølgelig nogle ting vi skal tage med, og arbejde videre på.