Hemmingsen ser ikke noget dramatisk i at vrage anfører

Michael Hemmingsen har indtil videre stået i spidsen for OB i to kampe. Første kamp blev til en sejr på 2-0 ude mod AaB, mens den anden kamp blev 1-1 ude mod Horsens.

Der har været stor forskel på udtrykket i de to kampe, og Hemmingsen fortæller selv, hvorfor det har været sådan.

– Dels var det en anden modstander, og dels havde Horsens stor andel af det, for jeg tror, det fysisk var deres bedste præstation i sæsonen. Det gjorde så, at de havde en overhånd til den kamp, men jeg synes egentlig, vi holder ved, og kommer ind i det igen, og også får et resultat med hjem derovrefra.

– I bund og grund svinger det også lidt i turneringen, og det gjorde det så der for os.

Hvad skal vi gøre bedre fremover i forhold til kampen mod Horsens?

– Vi skal bare fortsætte med de ting, vi træner på. Vi skal være mere bevidste og fokuserede på de ting, og vi skal sørge for at være omhyggelige og energiske og fremadrettede i vores tanker, og det vi gør. Så er jeg sikker på, at både udtryk og det spil, vi gerne vil spille, kommer frem.

Fredag aften spiller OB på hjemmebane mod Vejle. De to tidligere opgør mod Vejle i denne sæson er endt med nederlag, og det kan derfor godt se ud som om, at Vejle er et hold, der bare står dårligt til OB.

– Det kan man da sige ud fra de to kampe, at de gør. Men jeg synes i hvert fald i den første kamp, at vi spiller en udmærket kamp, men vi får så et rødt kort til Issam Jebali, som ændrer det hele.

– Kampen ovre i Vejle var også lige, men betingelserne var også sådan, og det endte så med det. Nu har vi i allerhøjeste grad revanche til gode, og det vil vi prøve at se, om vi kan udnytte i morgen.

Hvad skal vi være gode til i morgen for at få tre point på kontoen?

– Deres defensiv sad godt mod Lyngby, så hvis vi kan sørge for at spille hurtigt og være på, og se om vi kan nedbryde deres defensiv, så vil der kommet nogle muligheder der.

I de to kampe Michael Hemmingsen har været træner for OB, har der ikke været plads til holdets anfører, Janus Drachmann, i startopstillingen, men det ser træneren ikke det store drama i.

– Nogle spillere de spiller, og andre spillere de spiller ikke. Sådan er det jo. Der er masser af spillere, der har været i samme situation som Janus. Der er ikke noget specielt ved Janus. Du kan også tage nogle af de andre, og spørger hvorfor det er sådan. Lige nu og her har det været sådan.

Har det været sværere at sætte ham af holdet, når han er anfører?

– Det har ikke noget med det at gøre. Janus er jo vores anfører, og er en vigtig del af det og hele holdet. Det er den rolle, han har som anfører. Nogle gange lægger vi vægt på nogle ting, som andre spillere skal varetage. Den er sådan set ikke længere.

4 Replies to “Hemmingsen ser ikke noget dramatisk i at vrage anfører”

  1. Pingback: keto milkshake

Comments are closed.