Horneman om Vejle: Selvfølgelig en kamp vi skal vinde

I søndags vandt OB med hele 5-1 på udebane mod Hvidovre, og sådan en sejr er noget, der bringer godt humør ind i et fodboldhold.

Charly Horneman beretter dog om en træningsuge, hvor man ikke har gået med armene over hovedet hele tiden efter den flotte sejr.

– Det har været fint og stille og roligt. Det har ikke været noget vildt. Jeg leder lidt efter min form efter lidt sygdom. Det er bare sådan, det er.

Hvornår vandt du sidst 5-1?

– Det ved jeg sgu ikke rigtigt. Det må være lang tid siden. Det var godt, at vi fik scoret de mål.

Nu gælder det så et opgør hjemme i Odense mod det andet oprykkerhold, Vejle, og selvom de ikke skal undervurderes, så er det en kamp, der skal vindes.

– Det bliver ikke en let kamp i hvert fald. Selvom de har tabt alle deres kampe, så er det kun lige med et enkelt mål, de taber, og de har ikke haft marginalerne på deres side, så vi skal ikke undervurdere dem overhovedet.

– Det er selvfølgelig en kamp, vi skal vinde, men det er ikke fortjent, at de har tabt alle deres kampe. De skal ikke undervurderes, men vi skal vinde den kamp.

Det er vel en ’must win’, hvis vi skal holde vores ambitioner om at komme i top 6?

– Ja selvfølgelig skal vi vinde den kamp, og det skal vi også gøre alt for.

I træningen op til kampen mod Vejle har det set ud til, at Horneman glider ud af startopstillingen, men det tager han selv meget roligt.

– Det er som sagt grundet noget sygdom, jeg kæmper med her og nu, men jeg kommer hurtigt tilbage, det er jeg sikker på.

Så du synes, det er en fair beslutning?

– Ja til den her kamp synes jeg, men jeg går efter at starte inde i næste kamp igen.