Interview med Grubbe og Adelgaard efter sejren over FCK

Lørdag aften var både Gustav Grubbe og Aske Adelgaard med i startopstillingen, da OB spillede på hjemmebane mod FCK, og det blev en god oplevelse for dem begge.

OB vandt kampen med 2-1, og de leverede begge en rigtig god indsats, og efter kampen fangede vi dem begge til en hurtig fælles snak om kampen.

Aske: Det er virkelig fedt, men det er også kun begyndelsen på noget stort. Vi bliver ved.

Grubbe: Det var lidt svært at høre hinanden inde på banen, men stopperne vinder nogle vigtige dueller, som gør det lettere for os backs, så vi kan træde lidt længere frem. Så bliver vi fodret med nogle gode bolde, så vi kan bidrage med det, vi nu kan bidrage med.

Hvordan var det derude?

Aske: Det var vanvittigt fedt. Det er sådan nogle kampe, man elsker at spille, og så med tre point oveni det er bare fedt.

Grubbe: Det var en fed kamp, også fordi vi faktisk kunne mærke, at vi havde overtaget på FCK i mange perioder. Det var specielt fedt, at jeg spiller sammen med ham her på den anden back. Det var ekstra stort i dag.

Var i overraskede over, at FCK ikke var bedre?

Aske: De er også inde i en svær periode, og så kørte vi den godt rundt.

Grubbe: Vi vidste også godt, at vi kunne udnytte det, selvom vi også har haft en svær periode. De første 15-20 minutter føler vi, at vi spiller dem ud af brættet, og det giver lidt mere blod på tanden. Så holder vi den hjem, selvom de får et mål til at starte med.

Hvordan var stemningen i omklædningsrummet her efter kampen?

Grubbe: Den var sindssygt god. Det er så fucking tiltrængt efter vores sidste kamp. Det kunne ikke være meget bedre.

Aske: Der er ikke noget bedre end sådan en sejr. Man er helt oppe at flyve. Man er træt, og kører lige på det sidste. Fuck, hvor er det fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *