Ivancevic er klar til at gøre comeback

Den serbiske forsvarsspiller, Mihajlo Ivancevic, har endnu ikke været i kamp for OB i Superligaen i denne sæson, da han har siddet ude med en skade i længere tid.

I den seneste kamp i Superligaen mod Viborg var han med på bænken uden at komme ind, og det samme var tilfældet i pokalkampen mod Nykøbing tidligere i denne uge.

Nu tyder alt dog på, at han kan se frem til de første minutter i Superligaen i denne sæson, når FCK kommer på besøg på Odense Stadion lørdag aften. Ud fra formiddagens træning i Ådalen ser det nemlig ud til, at han skal være med fra start i det centrale forsvar.

Her skal han danne makkerpar med Bjørn Paulsen, og det betyder, at Jørgen Skjelvik ikke skal spille i det centrale forsvar. Man kunne så rykke Skjelvik ud på venstre backen, men han rykkes i stedet helt ud på bænken, da Aske Adelgaard har sat sig tungt på den plads.

På den anden back ser det ud til, at Gustav Grubbe har overhalet Mickelson, i hvert fald til kampen i morgen. Mickelson var med til træningen, men det var altså Grubbe, der var på det rigtige hold til sidst.

Max Fenger der startede inde helt i front i pokalkampen mod Nykøbing er ikke aktuel til kampen i morgen. Det samme er Ayo Simon Okosun heller ikke. Ingen af de to var på træningsbanen i dag. Det samme var Emmanuel Sabbi heller ikke, og det har stadig længere udsigter med ham.

2 Replies to “Ivancevic er klar til at gøre comeback”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *