Kiel-afbud var en streg i regningen

Her til eftermiddag skulle OB have spillet en træningskamp mod tyske Holstein Kiel, men i går aftes meddelte tyskerne, at de ikke agtede at dukke op til kampen.

Der blev dog alligevel spillet fodbold i Ådalen, da man valgte at lave en intern træningskamp af 2x 30 minutter i stedet for. De dommere der skulle have dømt kampen mod Holstein Kiel, var heller ikke blevet afbestilt, så det lugtede lidt af en rigtig kamp.

Det ene hold spillede i vores sorte udebanetrøjer, og bestod af:

Oliver Christensen
Ryan Johnson- Brandon Onkony-Oliver Skolnik (U19)-Yao
Greve-Drachmann-Nielsen-Frøkjær
Helenius-Mathias J.

Mads Frøkjær blev dog taget ud allerede i første halvleg, og blev erstattet af Peter Clement fra U19.

Det andet hold spillede i vores gule 3. trøjer, og på det hold var:

Grytebust
Skytte (U19)-Tverskov-Teitur-Barrett
Kløve-Vacek-JJ-Eskesen
AK-Kadrii

Selve kampen havde ikke de store højdepunkter, og der blev kun scoret et enkelt mål. Det gule hold vandt kampen med 1-0, og det enlige mål blev scoret af Troels Kløve, der modtog bolden på kanten af feltet, og lagde den fladt ind bag Oliver Christensen.

Prøvespilleren, Brandon Onkony, gjorde umiddelbart en god figur. Han havde et par gode aktioner, hvor han var nede i nogle gode tacklinger, den ene fik Kamil Vacek til at bide lidt i græsset, og han virker som en stærk og hurtig spiller. Han havde ingen problemer med at gribe taktstokken, og gå ind og dirigere lidt med sine holdkammerater. Han så ret spændende ud.

Generelt var der et ret højt tempo og god intensitet i kampen. Der blev gået til stålet, og Anders K. Jacobsen mente på et tidspunkt, der blev gået lidt for meget til den. Efter endnu en tur i græsset råbte han til dommeren, at nu skulle det til at være slut.

Der var god lyd på spillerne under kampen, og Casper Nielsen og Mathias Jørgensen havde en lille diskussion om, hvordan afleveringerne skulle ligge, og allerede tidligt i kampen begynde Mathias Greve at vrisse lidt af dommeren.

Det var jo ikke en rigtig træningskamp, men det var bestemt en intern træningskamp med et meget højt niveau.

Efter kampen fangede vi Jakob Michelsen for at få et par kommentarer fra ham på Holstein Kiels afbud, kampens niveau og Brandon Onkony.


Hvad gik der galt med Holstein Kiel?

– Det er sgu et godt spørgsmål. De kom i hvert fald ikke, og det meddelte de os i går aftes, så det var selvfølgelig en streg i regningen, for vi havde jo planlagt kampen, fordi vi mente, det var det rigtige. Når det så ikke kunne lade sig gøre at spille kampen, så måtte vi jo få det bedste ud af den situation, vi så har fået, og der skal spillerne have ros for at levere en rigtig god indsats i den interne kamp.

– Det kan lyde lidt banalt, at vi holdt fast i dommertrioen, og vi insisterede på, at spillerne skulle have kamptøj på, men det er med til at skrue intensiteten lidt op, og der var fint tempo på kampen, og det var dejligt at kunne give spillerne 60 minutter, for det kunne vi ikke have gjort, hvis vi skulle have mødt Kiel. Men du får mig ikke til at sige, det var en fordel, at de meldte afbud, for det var det bestemt ikke. Det var en stor streg i regningen i vores sæsonoptakt.

Hvad får man ud af sådan en intern kamp?

– Vi får noget ud af det fysisk, i forhold til at få nogle løb i kampsituationer, og det er vigtigt, at der var en vis form for intensitet. Det er selvfølgelig ikke bedre at spille internt end at møde et tophold fra den tyske 2. Bundesliga, for så havde vi bare arrangeret en intern kamp. Vi mente, det bedste ville være at møde Holstein Kiel, så det er jeg da rigtig træt af, at vi ikke gjorde, men det er sådan, det er, og det kan vi ikke gøre noget ved nu, så vi måtte få det bedste ud af situationen. Det er klart, det er en stor streg i regningen i vores optakt.

Hvordan synes du, Brandon Onkony fik vist sig frem?

– Det er altid svært at vise sig frem til sådan en prøvetræning, men jeg synes, han gjorde det hæderligt, ligesom de U19-spillere vi havde med, Peter Clement, Skolnik og Skytte, også gjorde det fornuftigt. Det var dejligt at se.

Er det meningen, han skal med på træningslejr?

– Så langt er vi ikke kommet. Nu skal vi lige have evalueret dagens kamp, og så træner vi igen i morgen tidlig, og så tager vi en status.

18 Replies to “Kiel-afbud var en streg i regningen”

  1. Pingback: tinder quick
  2. Pingback: keto meal ideas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *