Kjerrumgaard: Skuffet over ikke at give fansene det, de fortjener

Som så mange gange før i denne sæson måtte OB gå fra en kamp på Odense Stadion uden en sejr, da de her til aften tabte med 2-1 på hjemmebane mod Lyngby.

Efter kampen fangede vi Luca Kjerrumgaard, og den unge angriber havde ikke en ret fed følelse, da han kom ud fra omklædningsrummet.

– Den er tom. Jeg er så skuffet over, at vi ikke kan give fansene det, de fortjener. De skal have en tak for, at de bliver ved med at stå der. De giver os alt. Jeg håber meget, at vi i den sidste hjemmekamp kan give dem følelsen af sejr igen, det fortjener de.

Hvordan oplever du kampen?

– Jeg synes jo, vi starter rigtig godt. Vi kommer ud med god power, og vi bliver nødt til at gå lidt ned i gear, for ellers brænder vi alt krudtet af til at starte med. Så har vi den der lille pause, og det er som om, at den bryder rytmen lidt. Så kommer de på 1-1, og så har vi 5-10 minutter, hvor vi bryder lidt sammen.

– Så bliver det lidt en kamp, hvor vi prøver at presse på, men vi formår ikke at skabe en stor nok chance.

Kjerrumgaard bragte selv OB foran med 1-0, og den scoring kom efter en indøvet detalje, fortæller han.

– Leeroy får den ude på siden, og vi har snakket om, at vi skal lægge den ind mellem stopperen og målmanden, så jeg var egentlig ret klar på, at den kom der, og så glider jeg bare ind i den.

– Det var den fedeste følelse, at kunne give fansene et mål til at starte med, og jeg havde følelsen af, at vi bare ville køre derudaf, men det gjorde vi ikke.

– Vi har set lidt for mange gange, at vi lukker mål ind, lige når vi har scoret. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Jeg skal lige reflektere lidt over det, når jeg kommer hjem.

Er det svært at bevare troen på, at vi kan overleve?

– Nej, det synes jeg ikke. Jeg har stået i den her situation før, og jeg ved, man bliver nødt til at kæmpe til det sidste. Når det ikke er muligt mere, kan man acceptere det.

– Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne tage ni point i de sidste tre kampe. Vi skal vaske hovederne rene nu og kigge videre.

Synes du, der er kvalitet nok i holdet til at vinde de næste tre kampe?

– Den er der. Vi skal bare finde kvaliteten sammen.