Søren Krogh: Kniven er stukket halvvejs ind

I mandags meldte OB ud, at alle træninger i denne uge ville være lukkede, så der ikke er mulighed for, at tilskuere eller presse kan overvære dem.

Derfor har det ikke været muligt at berette noget om, hvordan det har set ud til de træninger, men vi fik en snak med Søren Krogh i Ådalen i dag, og han synes selv, han har fået det ud af de lukkede træninger, som han ønskede.

– Ja, det synes jeg. Det her med at være tydelige, det er vigtigt lige nu, og det synes jeg, vi er kommet meget godt igennem.

Er der nogle skader i truppen?

– Mickelson er ude. Ellers tror jeg ikke, der er andre.

Hvordan er humøret i truppen?

– Humøret er jo sammenbidt på en eller anden måde. Vi har haft kniven for struben i noget tid, men nu er den stukket halvvejs ind. Vi er godt klar over, at det er i morgen. Det tror jeg, alle ved.

– Vi kan tale om den der skrøbelighed, vi har som hold. Vi startede godt mod Vejle, og vi startede ekstraordinært godt mod Lyngby, synes jeg. Stadion var med, vi kommer foran, og så scorer de et dumt mål. Det sætter sig dybt, og er meget hårdt.

– Vi har talt om de der processer, og vi skal egentlig bare elske, når det er svært inde i felterne. Det er svært at lave mål, men det er der, det hele bliver afgjort, og det skal vi lære at omfavne og ikke lade os gokke oveni nødden i stedet for.

Torsdag aften står OB overfor en kamp i Hvidovre, og her ved træneren også godt, hvad spillerne skal være gode til, hvis det skal lykkedes at få alle tre point med hjem.

– Vi skal finde noget fart og intensitet frem. Vi skal spille hurtigt, og så er der nogle kerneting i forhold til, at vi skal være svære at have med at gøre. Det må ikke gå for langsomt simpelthen.

Hvidovre har som sådan ikke noget at spille for i kampen mod OB, da de allerede er rykket ud af Superligaen, men Krogh mener ikke, det bliver en fordel for OB.

– Nej, det tror jeg ikke. Jeg tror sgu, de har spillet med den der frigjorthed længe. De kunne virkelig kun komme fra baghjul. Så nej, slet ikke. De fortsætter. De har gjort så mange rigtige ting i det her forår, spillet godt og fået point, så jeg tror, de er et sted lige nu, hvor de bare fortsætter.

Efter kampen mod Lyngby sagde du, at spillerne ikke gjorde, som der var blevet aftalt. Hvad får dig til at tro på, at de gør det i morgen?

– Det er lige præcis mit ansvar at sørge for, at der er en gameplan, der bliver holdt til punkt og prikke. Det jeg kan gøre, det er at snakke med dem som gruppe og individuelt, vise en masse video sammen med mine assistenttrænere og så træne det i praksis ude på banen. Det er det, jeg kan gøre.

Føler du så, du kan stole på dem, du sender på banen i morgen?

– Ja, det gør jeg. 100%.