Lund: Det var under alt kritik

OB havde muligheden for at være sikre på at slutte 2018 på minimum en fjerdeplads i Superligaen, men det krævede dog en sejr på hjemmebane mod AaB fredag aften.

Det blev dog til et nederlag på 2-1, og derfor ved fynboerne endnu ikke, hvad nummer de ligger i tabellen, når Superligaen holder juleferie.

Kampens helt store dramatiske højdepunkt kom allerede efter ni minutter, da AaB fik tilkendt et straffespark. De scorede sikkert på det, men dommeren underkendte målet, og dømte indirekte frispark til OB.

Dommeren har efterfølgende erkendt, at det var en fejl, og under kampen forstod Marco Lund da heller ikke helt, hvad der foregik.

– Det var meget hektisk. Jeg ved stadigvæk ikke helt, hvad det er, han dømmer for, om det er fordi, der løber folk for tidligt i feltet, eller hvad det er. Jeg ved ikke helt, hvad det er, han dømmer for derinde, men sådan er det.

Forsvarsspilleren er på ingen måde tilfreds med den præstation, OB lagde for dagen, og han mener, det er en af de dårligste kampe længe.

– Jeg synes, det er en af de ringeste kampe, vi har spillet i den her halvsæson. Det er den ringeste kamp i lang tid. Det var rigtig skidt, og det er så ærgerligt at gå på ferie med den følelse, når vi har alle muligheder for at slutte ballet af med pomp og pragt. Vi står tilbage med en pisse irriterende følelse, for at sige det lige ud. Jeg synes, der lå mere i kampen for os, men samtidig var vi bare ikke gode nok, og det var nu engang bare sådan, det var.

AaB, kom frem til en del chancer, synes du, vores forsvar spillede op til vanlig standard?

– Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes, vi står dårligt på banen, og vi giver dem for meget plads. Hvad det skyldes, er svært at stå og sige, men det er noget, vi skal have kigget på, og så må vi arbejde med det derfra. Men nej, det var ikke vanlige standarder i dag, og det er lidt en kamp, vi skal prøve at glemme, og kigge på noget af det positive, der er sket for os her det sidste stykke tid også.

– Det var noget pisse ringe forsvarsspil, og vi står dårligt, og er sårbare i mange situationer, så det var under alt kritik.

Da AaB scorede til 2-1 ti minutter før tid, blev målet først underkendt, og efterfølgende blev det alligevel anerkendt. Det var også en meget mærkelig situation.

– Igen, underligt. Jeg står i noget klammeri med Risgård inde ved Sten, og han har lidt fat i Sten, og jeg tror egentligt, at han ville give Sten et frispark, og så ved jeg ikke, hvad han fløjter i øst og vest for bagefter, men helt styr på det tror jeg ikke, han havde. Det er et pis mål. Det er alle mål, men det er sådan et mål, hvor man kan skrue på nogle småting for at forhindre det. Det er en af de dage, hvor vi lukker sådan en kasse ind, og det er sindssygt frustrerende, når det koster point.

Efter en rigtig god stime har OB nu tabt de seneste to kampe i Superligaen, og derfor er det da heller ikke den fedeste følelse, spillerne går på ferie med.

– Det siger lidt sig selv, at vi er slukørede. Hvis man havde været fluen på væggen i omklædningsrummet efter kampen, havde man kunne mærke skuffelsen blandt spillerne, for vi har høje forventninger til os selv, og det var en kamp, vi gerne ville have vundet, og vi føler også, at hvis vi gerne vil være med, hvor det er sjovt, så er det sådan en kamp, der kunne rykke for os, så det er pisse irriterende, at vi ikke får de tre point.

20 Replies to “Lund: Det var under alt kritik”

  1. Pingback: tinder offline

Comments are closed.