Martin Hansen: Slotsager giver mig gåsehud

Fredag aften spillede OB på hjemmebane mod AaB i Superligaen, og det endte med en pointdeler, da kampen sluttede 1-1.

OB’s målmand, Martin Hansen, var godt tilfreds med holdets første halvleg, men han var dog ikke tilfreds med de sidste 45 minutter.

– I første halvleg starter vi med at være stærke på bolden, og vi kontrollerer det. Anden halvleg bliver en kæmpe fuser, når man tænker på, hvor mange mennesker der er på stadion. Vi skaber vel ikke en chance i anden halvleg. Det var en tam fornøjelse, synes jeg.

– Vi sjusker lidt. Vi snakker om i første halvleg at holde koncentrationen. Det handler om at tage en god førsteberøring og spille den videre med et godt tryk i bolden, og det synes jeg ikke, vi får gjort. Vi slækker lidt i nogle situationer, hvor vi kan komme til at gøre ondt på dem. Vi formår ikke at spille hurtigt nok i nogle situationer, hvor vi slækker lidt, og så er det let at forsvare mod os.

I slutningen af kampen fik AaB tilkendt et straffespark, som senere blev annulleret af VAR, og langt inde i overtiden havde OB frispark lige udenfor feltet, som dog blev reddet, så det var en begivenhedsrig afslutning på kampen.

– Jeg tror, jeg er den eneste på hele stadion, der faktisk har en fornemmelse af, at der er offside. Jeg synes, den kommer bag Bjørn. Da jeg hørte, de kiggede den igennem, så tænker jeg, at der er offside.

– Jeg har spillet kampe før, hvor man klapper sådan et frispark ind i 97. minut, og hele stadion går amok. Det var det, jeg sad, og håbede på dernede. Det kunne være sådan en ting, som man kigger tilbage på, når kampen er spillet.

I de seneste kampe har Tobias Slotsager spillet foran Martin Hansen i det centrale forsvar, og den rutinerede målmand er meget imponeret over den unge forsvarsspiller.

– Det er fantastisk at se, hvor meget gejst og vildskab, han har. Selvom han er en rolig gut, så ofrer han krop og lemmer for at komme i vejen. Det giver gåsehud, når man står dernede, og ser en ung knægt, der bare flyver ind i tacklingerne for en. Han bliver en stor spiller.

– Hvis i kigger på hans ben, så er han revet løs alle steder efter sidste uge i Silkeborg, hvor han kastede sig ned, og blokerede bolde. Han er revet op alle steder. Det er sådan noget, en gammel mand som mig godt kan lide at se. Han ofrer sig for holdet, og det er en gut, der er super ydmyg. Jeg glæder mig på hans vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *