Frøkjær inden AaB: Vi skal være bedre på bolden

OB tog alle tre point med hjem til Fyn i sidste runde, da de søndag eftermiddag spillede på udebane mod Silkeborg, og vandt kampen med 1-0.

Nu gælder det så en hjemmekamp mod AaB fredag aften, og Mads Frøkjær mener da også, at der er fine muligheder for tre point igen.

– Ligesom i enhver anden kamp er der mulighed for tre point. Vi har haft okay styr på AaB de sidste par gange, så der er muligheder.

– De har fået noget medvind efter sidste spillerunde, så de kommer nok med en anden energi, end de sidste par gange.

Er der noget, vi skal forbedre fra i søndags?

– Vi skal være bedre på bolden, men ellers synes jeg, vi skal blive ved med at forsvare som et kollektiv og være kyniske foran kassen.

– Vi skal være gode til det, vi gør. Vi skal forsvare ordentligt, og så skal vi prøve at skubbe op. Vi skal passe på bagrummet, og så er det noget med at få presset op og skubbe dem tilbage, så de ikke kan stå og spille foran vores felt.

Når kampen starter på Odense Stadion fredag aften, er der noget på spil for begge hold, da OB kæmper for 7. pladsen, mens AaB kæmper for overlevelse.

– De fleste kampe i Superligaen er intense, men det er klart, at AaB har en redning i sigte, og vi kan spille om 7. pladsen, men når der er point at spille om, så er der intensitet. Det skal nok blive godt.

I går blev det officielt, at Jeppe Tverskov siger farvel til OB ved kontraktudløb efter denne sæson, og Frøkjær lægger da heller ikke skjul på, at det er en spiller, der vil blive savnet.

– Vi siger farvel til en rigtig holdspiller. Han har været her i mange år, og han kender klubben. Han har været med til at lave en kultur hernede. Det er en vigtig spiller, der især fylder på banen, når han har bolden. Han har erobret mange bolde i år. Det er en spiller med et højt niveau, vi siger farvel til, men det er jo fodboldens gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *