OB jagter tre point i Farum

Der er fire kampe tilbage i Superligaen i 2018, og det er også nu, at vejret for alvor begynder at blive surt i takt med, at temperaturerne falder. Det er Jakob Michelsen også opmærksom på, og det første han gjorde, da spillerne kom ud til træning i mandags, efter at have haft tre dage fri grundet landskampspausen, var at samle dem alle i en rundkreds, for at gøre dem opmærksomme på, at han godt vidste, det ikke var så sjovt at spille fodbold på denne årstid, men at de bliver nødt til at give nogle ekstra procenter lige netop nu.

OB burde være godt forberedt på søndagens kamp i Farum, selvom den bliver spillet på kunstgræs. Fynboerne har nemlig selv trænet på kunstgræs de sidste par uger, så på det område er de i hvert fald klar.

Mathias Greve har ikke trænet med resten af truppen i denne uge, og han er heller ikke udtaget til kampen mod FC Nordsjælland. Janus Drachmann og Ryan Johnson Laursen trænede heller ikke med i starten af ugen, men de kom dog med i ugens løb. Drachmann ligner en mand, der spiller kampen, mens det er lidt mere tvivlsomt med Ryan. Selvom han trænede med for fuld hammer, er det ikke utænkeligt, at Desler igen er at finde på højre wingback.
Der har også været noget tvivl om Ramon Leeuwin. Han deltog ved træningen i mandags, men han gik ind før de andre, og så var der et par dage, hvor han ikke trænede. Ved fredagens træning var han også med i starten, men gik ind før de andre. Hvor meget han deltog i lørdagstræningen, ved jeg ikke, men han er i truppen til dagens kamp, så han er i hvert fald i spil.

Der er dog udtaget 20 spillere til truppen, så der må være nogen, man ikke er helt sikre på, og ikke finder ud af, hvordan de står før til det sidste. Bl.a. er Kamil Vacek og Yao udtaget til truppen, mens Julius Eskesen også igen er med.

Da vi tidligere på året var på besøg hos FC Nordsjælland tabte vi med 2-1, men ellers plejer vi at have godt fat i dem på deres kunstgræs. De fire foregående besøg inden det seneste er nemlig endt med sejr.

Inden vi spiller vores kamp, ligger vi nummer seks i tabellen, men Superligaen er så tæt i øjeblikket, at vi med en sejr kan ligge os op som nummer fire igen, men hvis vi ender med at tabe, kan vi ryge helt ned på 10. pladsen, når denne runde er spillet færdig.

Vi er ubesejrede i vores seneste syv kampe i Superligaen, og det er vigtigt at vi holder den kørende, selvfølgelig helst med en sejr i Farum i dag, så vi kan blive ved med at være i top seks, når Superligaen går på vinterpause om tre uger.17 Replies to “OB jagter tre point i Farum”

Comments are closed.