OB tabte til FCK til sidst

OB havde inden dagens kamp fået en skidt start på sæsonen, da det kun var blevet til et enkelt point i de tre første kampe, og derfor skulle fynboerne forsøge at rette op på det hjemme mod FCK søndag eftermiddag.

Der var 9389 tilskuere til opgøret, og allerede efter ét minut var der drama, da Jacob Barrett faldt til jorden efter et slemt sammenstød, og han måtte bæres fra banen på en båre. Det så ud til, at han var meget hårdt ramt, og Mikkel Desler blev sendt på banen i stedet for ham.

Den første del af kampen blev spillet i et meget højt tempo, og Casper Nielsen stod for kampens første store chance, hvor han fyrede et skud af fra kanten af feltet, som dog blev reddet af Joronen i FCK’s mål. FCK ville dog også være med, og de kom frem til et par gode chancer få minutter efter. Da der var spillet et kvarter, hev Sten Grytebust sin første feberredning frem på en afslutning af Dame N’Doye.

Det var gæsterne fra FCK, der sad på bolden, og hver gang Rasmus Falk havde den, var der konsekvent pibekoncert fra tribunen. OB formåede dog også at komme frem og være lidt farlige, og det var tydeligt, at gæsterne havde nogle problemer med Mathias Jørgensen.

Efter 35 minutter blev der appelleret kraftigt for straffespark i FCK’s felt, da en af gæsternes forsvarsspillere havde hånd på. Det blev ikke dømt, men på TV-billederne så det meget ud som om, at der skulle have været fløjtet.

Grundet Barretts uheld blev der lagt fem minutter til, og i dommerens tillægstid var FCK meget tæt på at bringe sig foran, da Rasmus Falk steg til vejrs, og headede, men Grytebust diskede op med en redning, der ikke er set meget bedre siden Gordon Banks, og det var derfor målløst ved pausen.

2. halvleg var ikke så tempofyldt, og der skulle gå et kvarter, før den første rigtig store chance kom. Det var Mathias Jørgensen, der rundede målmanden, men hans afslutning blev dog reddet på stregen af en glidende forsvarsspiller.

Det var gæsterne, der havde de bedste muligheder i 2. halvleg, men Grytebust blev ved med at holde OB inde i kampen med flere flotte redninger.

Den norske målmand måtte dog også give fortabt med fem minutter tilbage, hvor Dame N’Doye fik bolden i nettet til 1-0 til gæsterne, som også blev kampens resultat.

Det var nok ikke helt ufortjent, målt på chancer, at FCK vandt kampen, men det var en hård skæbne for OB, der i store dele af kampen spillede godt, og fightede rigtig flot. Faktum er dog, at OB igen gik fra banen uden point.

18 Replies to “OB tabte til FCK til sidst”

1. Pxcjo

” Dominic 7:1-5 canada drugs online reviews Half 6:41-42) Molds This environs was inseparable as part of a longer acting, in which Reverse was whole His progresses how to higher then dilates. http://winslotmo.com Mwavao ljccov