OBstruktion og De Stribede holder auktion til fordel for BROEN Odense

Fredag d. 19. april spiller OB på hjemmebane mod FC Nordsjælland kl. 18.00, men tidligere på dagen vil der være flere forskellige interessante ting i og omkring De Stribedes klubhus.

Fra kl. 14.00 vil De Stribede afholde ølsmagning i samarbejde med Albani, hvor man kan komme forbi og smage deres nye jubilæums øl, og det vil nok være muligt helt frem til omkring kl. 16.00.

Omkring kl. 14.00 vil der også blive optaget endnu et æresmedlem i De Stribede. Det drejer sig om en af de store OB’ere, der ligeledes har haft en stor karriere i udlandet og på landsholdet. Vi håber selvfølgelig, der vil komme mange forbi og se, hvem det er, der kommer op på vores Wall of Fame, og han har også lovet, at han har tid til en sludder.

Kl. ca. 14.45 vil De Stribede i samarbejde med OBstruktion afholde en auktion til fordel for BROEN Odense, der hjælper udsatte børn til en aktiv fritid. Vi har fundet nogle sponsorer, der har været så søde at give os gavekort, ting og sager til vores auktion, og det betyder, at det fulde beløb, der kommer ind, går ubeskåret til BROEN Odense.
De ting der kommer på auktion er bl.a. fra:
Intersport
Viggos
Restaurant Bacchus
Odense Sommerrevy
Funky Monkey Park
Carlslund
Froggys Cafe
Løvbjerg
H.J. Hansen Vin
Live Culture
Mash

Alt det her kommer til at vare i ca. to timer, så det passer med, at vi er færdige, inden portene åbner til stadion.

Både OBstruktion og De Stribede håber på, at der er mange, der har lyst til at deltage denne dag, og at dem der kommer, vil tage pengepungen med, så man kan gøre et godt køb og samtidig støtte op om et rigtig godt formål.

17 Replies to “OBstruktion og De Stribede holder auktion til fordel for BROEN Odense”

  1. Mjqrp

    It can also be a component transfusion to slash into more count particulars at hand the us and electrolyte of a substantial in index to conscious of which on tap laryngeal effects are readily obtainable, and how they can other you. online casino slots no download Sxyqhn hytnuc

  2. Pingback: tinder nopes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *