Ryan: Tilskuerne giver ekstra energi

Ryan Johnson Laursen var ikke med i kampen mod Randers sidste weekend, da han var skadet, og han trænede også først med resten af truppen midt på denne uge.

I dag var han tilbage i startopstillingen til kampen mod FCK, og han fortæller, at fysikken var god ovenpå hans lille skadespariode.

– Den var fin. Jeg tror, det var hårdt for alle, der spillede, så den var ligesom alle andres. Der var fin luft derude, men man løb sig træt i 1. halvleg. De sidste 20 minutter manglede vi lidt power til at stå imod med. Det var en hård kamp, og det vidste vi på forhånd.

Efter kun et enkelt minut måtte Jacob Barrett udgå, og Ryan mener, det havde en betydning i forhold til den tidlige udskiftning men ikke så meget i forhold til spillet.

– Ja, på den måde at vi allerede brugte en udskiftning efter et minut, og den kunne vi godt have brugt til sidst på at komme med noget power. I forhold til vores spil og de roller, vi har, så gør det ikke den store forskel, om det er Barrett eller Desler, der spiller.

– Som jeg sagde, synes jeg, vi løb utrolig meget i 1. halvleg. De tre inde i midten, Casper, Julius og Janus, stod ikke stille på noget tidspunkt, så det var en hård kamp, og det mærkede vi især i de sidste 20 minutter. Der blev trykket i bund, og vi havde lidt svært ved at stå imod.

Der var kun fem minutter tilbage, da FCK scorede deres mål til 1-0, og Ryan er meget ærgerlig over den scoring, gæsterne fik.

– Helt vildt. Det er en sindssyg ærgerlig måde at tabe på. Vi havde været med hele kampe, og vi kunne se, vi stod med et point fem minutter før tid. Det var et godt mål, og de havde nogle optræk inden da også, men vi troede på det.

I første halvleg var der en situation, hvor det så ud som om, en af FCK’s forsvarsspillere havde hånd på i eget felt, og Ryan mener også, vi skulle have haft straffespark.

– Ja, der var klokkeklart straffespark. Vi kunne høre det på banen, at det jo ikke er kroppen, den rammer. Det var helt tydeligt hånden. Jeg ved også, at dommeren sagde til Jeppe i pausen, at der var straffespark. Det ville han gerne indrømme. Nu skal jeg ikke sige for meget, men det er jo bare typisk.

Mener du, vi havde fortjent mere?

– Det er svært at sige. FCK spiller også en god kamp, og de trykker os. Du kan også bare se, hvilke spillere de smider ind fra bænken. De bliver ved med at lægge et større og større pres, og så kunne vi bare ikke holde mere til sidst.

Hvad kan vi tage med fra kampen?

– Helt vildt meget. Jeg synes, vi har sat barren højere. Nu ved vi, at vi kan spille sådan her, hvor vi giver os i duellerne. Hvis vi kan komme med samme gejst i alle kampe, så tager vi også point med fra langt de fleste.

Der var næsten 9400 tilskuere til dagens kamp, og Ryan Johnson Laursen mener da også, det var en speciel kulisse at spille i.

– Det var helt vildt. Det er sådan noget, man kan mærke som spiller, at det summer af fodbold. Jeg ved godt, det ikke bliver sådan i hver kamp, men det giver altså en ekstra energi. At vi ved, hvis vi leverer, så kommer der så mange på stadion.

52 Replies to “Ryan: Tilskuerne giver ekstra energi”

  1. Mtysbl

    If Japan is say of best district to go for cialis online forum regional anesthesia’s can provides, in springtime, you are in use accustomed to to be a Diagnosis: you are elevated to other treatment the discontinuation to away with picky as it most. need a paper written Pftrlw lqjiib

  2. Pingback: keto diet eggs
  3. Pingback: keto diet review
  4. ラブドール 通販

    jydoll リアルなラブドールを購入したフルサイズのリアルラブドールは、新世代の安定した金属製の骨格と柔軟な手足を備えており、すべてのセックス体位を想像しながら、すべてのリアルな女性の身体の動きを試すことができます。

Comments are closed.