Slotsager: Det var forfærdeligt

Søndag aften spillede OB på hjemmebane mod Superligaens absolutte bundprop fra Hvidovre, og her var forventningen, at der skulle komme tre point på kontoen, men sådan skulle det ikke gå.

Det endte nemlig i stedet med, at gæsterne tog alle tre point med hjem, og fik deres første sejr i Superligaen i denne sæson, og for den unge forsvarsspiller, Tobias Slotsager, var det heller ikke sjovt.

– Det var forfærdeligt. Vi kunne ikke sætte to afleveringer sammen, uden vi ramte en Hvidovre-spiller. Nu har jeg ikke set kampen igennem, og det vil jeg altid gerne, inden jeg siger det endeligt, men umiddelbart var det en skrækkelig kamp.

Hvad er det, der ikke fungerer for os?

– Hvis jeg lige skal tage én ting, der fungerer okay, så synes jeg, det nye høje pres fungerer okay, hvor kanterne skal med op og trykke dem. Generelt er vi alle sammen alt for shaky. Nu skal vi heller ikke undervurdere Hvidovre, selvom det er deres første sejr i dag.

– Der var ikke så mange af os, der var tændte, og der var ikke mange af os, der lige gav den lidt ekstra. Tom (Trybull) var fantastisk i dag, og giver alt, hvad han har. Man må også nogle gange bare sige, at en kamp ikke behøver at være skide køn, men man skal bare have point, og det er nok der, vi er lige nu. Det var der ikke nogen af os, der forstod i dag, så den hænger på os alle sammen. Der er ikke en eller flere, der har skyld i det her, det er os alle sammen.

Men var det måske fordi, vi undervurderede dem lidt?

– Det ved jeg ikke, jeg tror ikke, vi undervurderede dem, men jeg tror måske, vi tog lidt for let på det i mange perioder af kampen, hvilket også gjorde, at det blev nemmere for dem både at presse og spille den rundt om os.

Der kan vel heller ikke diskuteres, om deres sejr var fortjent?

– Nej, overhovedet ikke. Det er helt fair, og det er nogle gode mål, de får lavet, så det er helt fair, at de vinder.

Det var OB’s 8. hjemmekamp i denne sæson, og fynboerne har endnu ikke vundet. Det er kun blevet til to point i de otte kampe, men hvad er det, der sker, når OB spiller på hjemmebane?

– Jeg ved det sgu ikke. Det er svært at sige. Det burde ikke have andet at sige, end det skal give os et boost, men det har det ikke gjort indtil videre. Så jeg ved det sgu ikke.

Hvordan oplever du, at fansene på tribunen vendte ryggen til jer efter kampen?

– Jeg skulle lave interview med tv, så det er meget lidt af det, jeg når at se. Men selvfølgelig er det ikke fedt, når fansene vender en ryggen. Jeg er utroligt glad for, at de står der hver gang, selvom det går skrækkeligt dårligt, så der er kun respekt herfra.