Slotsager: Stadig meget glad for tilliden

I sidste weekend spillede OB på hjemmebane mod AGF, hvor der kom et enkelt point på kontoen, da kampen i Odense sluttede 1-1.

I denne uge har det været en lidt anderledes træningsuge i Ådalen, da der ikke har været nogle dage, hvor alle har kunne træne fuldt ud sammen, det fortæller Tobias Slotsager.

– Det har været lidt noget andet, end vi har været vant til. Der var Future Cup i tirsdags, så vi har ikke trænet sammen alle sammen rigtigt i løbet af ugen. Men ellers synes jeg, det har været godt. Der har været godt knald på træningen her onsdag og torsdag, og så har vi lige en træning på lørdag. Det har alt i alt været godt.

Det ene point i kampen mod AGF betyder, at OB nu har fem point efter de første fem kampe i Superligaen, og det har været en lidt blandet start på sæsonen.

– Lidt blandet. Vi starter utroligt uheldigt, hvor vi desværre ikke får tre point i Randers, og bagefter taget vi en lidt uventet sejr, vil mange mene, på Brøndby Stadion, og så har vi haft to nederlag og en enkelt uafgjort mod AGF, som vel var rimeligt nok.

– Det har været meget blandet, og så skal vi også huske, at vi har mødt nogle af topholdene fra sidste sæson, men vi ville selvfølgelig gerne have haft i hvert fald et bedre udbytte på hjemmebane. Det er svært at tage både til Parken og til Brøndby, men der har vi så fået tre point det ene af stederne.

Hvordan har det været for dig personligt? Du har jo været fast mand i alle kampene.

– Det er selvfølgelig dejligt, og jeg er stadigvæk utrolig glad for tilliden, også selvom der er fejl. Jeg kan ikke love, at jeg har lavet min sidste fejl, for det har jeg 100% ikke, men det er stadig helt vildt dejligt med tilliden, og den store opbakning der er.

– Selvfølgelig skal jeg ikke forfordeles, bare fordi jeg er ung, og har salgspotentiale. Jeg er glad for at blive belønnet for, at jeg træner godt, og så skal jeg selvfølgelig også spille. Det har også været en del blandet for mig selv, men jeg er glad for tilliden.

På søndag skal OB igen på jagt efter tre point, når de spiller på udebane mod oprykkerne fra Hvidovre, der er fuldtidsprofessionelle, men det betyder ikke, at der ikke er respekt for dem.

– Det bliver en utrolig svær kamp. Det er et godt sammentømret hold med mange, der også har spillet Superliga før i tiden. Det bliver ikke bare tre nemme point, vi skal have derovre. Jeg har set nogle af deres andre kampe, og hvis de får tiden og pladsen, så er de også nogle gode boldspillere. De er gode på kuglen, og vi skal ikke undervurdere dem på nogen måde.

Hvordan undgår vi bevidst eller ubevidst at undervurdere dem?

– Jeg tror bare, det er det samme, der skal være til alle kampe. Vi skal have fokus. Der er en grund til, at de spiller i Superligaen. De havde en rigtig god sidste sæson, hvor der ikke rigtig var nogen, der troede på, at de ville rykke op. Vi skal have det samme fokus, som vi går ind til i alle andre kampe.

– Vi skal kigge op, hvem der er deres farligste spillere, og hvordan deres struktur og spillestil er. De kan både spille med fire og fem nede bagi, så det er også noget, vi skal kigge på, så vi kan få justeret det i kampen. Vi skal gå ind til kampen med et udtryk, som vi ville gøre til hvilken som helst anden kamp.

Hvad skal vi være gode til derovre for at komme hjem med tre point?

– Vi skal gøre det, som jeg altid siger, når jeg snakker med jer. Vi skal spille vores spil. Vi har været gode nede i firkanten dernede med de to stoppere og de to 6’ere og så få det kørt videre derfra. Nu har vi nogle rigtig farlige våben fremme ad banen med Rami, Bashkim er kommet i gang, og Charly er flyvende fra tid til anden. Du kan give ham bolden, og så er han som skudt ud af en raket.

– Vi skal bare gøre det, vi er gode til og spille med de våben, vi nu kan.