Thomasen: Bliver en provinsklassiker mod AGF

Da grundspillet i Superligaen var spillet færdig, havde OB kun vundet fire kampe ud af 22, hvor de havde mødt alle de andre hold to gange hver.

Nu er man i gang med mesterskabsspillet, og her er OB indtil videre ubesejret. Der er spillet fire kampe, og her har OB mødt FC Nordsjælland, SønderjyskE, Vejle og Viborg, og her har de hentet otte point.

Søndag eftermiddag skal OB i kamp igen, denne gang mod AGF i Århus, og fynboerne har ikke slået AGF i Superligaen de seneste tre år.

Denne gang kan OB dog stå med bedre muligheder for en sejr. Det er nemlig et AGF-hold, der ikke er i så god forfatning for tiden, hvor de ikke har vundet i otte kampe i træk i Superligaen, hvor de fire er tabt.

OB’s anfører, Jens Jakob Thomasen, kan da også godt se, at det er to hold med forskellige formkurver, der mødes søndag aften, og han er sikker på, at det bliver en lige kamp.

– Det bliver en rigtig provinsklassiker. Det er som regel nogle ret lige kampe, vi spiller mod AGF. De kommer med en lidt skidt periode, og vil lægge rigtig meget energi i at forsøge at få et resultat og få vendt deres stime.

– Omvendt kommer vi med lidt mere momentum. Vi var selvfølgelig ærgerlige over ikke at tage alle tre point mod Viborg efter VAR-kendelsen.

– Det er to hold, der kommer lidt med forskellige stimer, og crasher. Det bliver ligesom mange andre kampe i det her slutspil, og Superligaen generelt, en lige kamp hvor det bliver små ting, der afgør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *