Thomasen: Der skal finpudses i opstarten

Onsdag formiddag var OB’s Superligahold tilbage i Ådalen til årets første træning, efter de havde holdt ferie i tre og en halv uges tid.

Holdets anfører, Jens Jakob Thomasen, har været glad for ferien, men han er også glad for at være tilbage på træningsbanen igen.

– Det er dejligt. Det er altid dejligt at komme i gang igen efter tre uger, hvor man kan komme væk sådan mentalt, men så er det også nok, så vil man gerne tilbage.

Så du har ikke noget imod, at ferien blev lidt kortere med de to pokalkampe?

– Nej, det har jeg ikke. Det er jo heller ikke fordi, det har været nemt at komme rundt og ud at rejse, så det passer mig egentlig fint. Det er også, hvad man har været vant til, og i 2020 gik vi på ferie den 20. december, så omvendt er det næsten mere, end vi har været vant til.

OB tabte godt nok den sidste kamp i 2021 hjemme på Odense Stadion mod Randers, men de gik videre til pokalturneringens semifinale efter en samlet sejr over to kampe. Thomasen mener da også, at avancementet giver noget til holdet, når de møder ind igen nu.

– Selvfølgelig gør det da det. Det er da sjovere at komme ind og have en semifinale at se frem til, og selvfølgelig giver det da et boost at gå videre efter den kamp, og det endte med at blive en ’lykkelig slutning’, specielt med tanke på hvad der også blev sat fokus på i den kamp med Lars Høgh.

– Det var rart at afskeden kunne få lov at stå sammen med et resultat, vi kunne bruge. Det havde været lidt træls at hylde Lars og så ryge ud bagefter. På den måde kunne jeg i hvert fald tage glad derfra.

Nu venter så en opstart på halvanden måneds tid, inden Superligaen går i gang igen, og anføreren ved godt, hvad den skal bruges på.

– Jeg tror, der skal finpudses rigtig mange ting. Hvis man ser på vores resultater, er der stadig meget at gå på, og Andreas Alm er stadig ny, han har været her i seks måneder. Så han har muligheden nu for at genopfriske og lægge på de facetter, hvor han ser, der er noget at rykke på. Jeg er sikker på, det er det, vi skal bruge opstarten til, og så selvfølgelig at komme i kampform igen.

Da 2021 blev til 2022 havde det også stor betydning for Thomasen. Han har nemlig mindre end et halvt år tilbage af sin kontrakt, hvilket betyder, at han nu må snakke frit med andre klubber om et skifte til sommer. Der er dog også dialog med OB om en forlængelse.

– Selvfølgelig er der dialog med OB, det er kun naturligt. Jeg kender til deres plan, og vi har dialog om situationen. Så det er der.

Er det noget, der ændrer noget for dig, at du nu har den mulighed at snakke med andre klubber?

– Det åbner op for, at der kan komme nogle muligheder, som ellers ikke normalt ville være der, så på den måde er det interessant nok. Men jeg har ikke truffet nogen beslutning, om det er det ene eller andet endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *