Thrandarson: Vandt fortjent over FC Midtjylland

Kulminationen på sommerens opstart i Ådalen kom i fredags, hvor OB spillede sæsonens første kamp i Superligaen på udebane mod FC Midtjylland.

Det endte med en sejr på 2-1 til OB, og spørger man den islandske midtbanespiller, Aron Thrandarson, så er han rigtig glad for at være i gang med sæsonen.

– Det er kraftedeme dejligt. Det har været en god preseason med Andreas (Alm). Der er kommet ny energi, og der har været meget power på træningerne.

– Jeg synes, vi spiller en fin kamp mod FC Midtjylland på en svær udebane. Det var rigtig godt.

Det vi så under kampen, var det også det, der var blevet aftalt inden kampen?

– Ja. Vi vidste jo, at Midtjylland kommer med meget pres, og spiller hårdt på hjemmebane. Vi skulle presse dem op, og vi fik et mål tidligt, og når man er foran på udebane mod Midtjylland, er det nok naturligt, at man spiller lidt forsigtigt.

– I slutningen af første halvleg går vi lidt ned, og de presser os, så det var lidt svært. I slutningen af anden halvleg var vi det stærkeste hold, og for mig var det fortjent, at vi vandt.

Det så også ud til, at det passede dig godt, at der blev gået lidt til den?

– Ja, vi havde også snakket om, at hvis vi skulle have tre point mod Midtjylland, så var vi nødt til at være på, og vi skulle vinde krigen på midtbanen. Det gjorde vi også.

Midtjyderne ramte måske ikke et niveau, man tidligere har set, de har ramt, men det passede Thrandarson fint nok, og det blev alligevel en svær kamp.

– Det var jeg godt tilfreds med. Det var ikke let for os. Det var en svær kamp alligevel. De havde ikke Onyeka, Cajuste og nogle flere spillere med, men det var stadigvæk hårdt. Men det var dejligt, for vi har et hårdt program med Randers og FCK. Det var en hård kamp mod Midtjylland, så det var vigtigt for os at få tre point.

På søndag venter der endnu en udekamp, denne gang mod Randers, og her fortæller Thrandarson, hvad han forventer af den opgave.

– Det er altid hårdt mod Randers, når de er på hjemmebane. De spiller meget på andenboldene, og de har to stærke spidser. Vi skal være klar på midtbanen og i vores forsvar, for de kommer med meget tryk. Vi så dem mod Vejle, og det så godt ud. De har to farlige spidser, og midtbanen ser godt ud. De har Kehinde og andre gode spillere, så det bliver endnu en hård kamp.

Hvad skal vi være gode til, hvis vi skal have de tre point med hjem?

– Duelspillet og andenboldene. Vi skal vinde på midten, og når vi får bolden, skal vi tage det roligt og spille vores spil, så tror jeg, vi kommer til at spille en god kamp. Men hvis vi fejler på andenboldene, og de får deres presspil i gang, så kommer det til at blive svært for os. Det handler meget om at vinde duelspillet.

Hvordan har stemningen været i truppen efter sejren over Midtjylland?

– Den har været god. Der er mange spillere, der slås for at komme på holdet, og det er også godt for at få tempoet op. Der er nogle spillere, der ikke er tilfredse med ikke at være på banen, og man kan også se, de kommer ind, og gør forskellen i slutningen af kampen mod Midtjylland. Det er bare dejligt, og det ser lidt bedre ud nu end før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *