Træning 22. april: Lidt tvivl om holdet til Esbjerg-kampen

Dagens træning var lidt plaget af, at der var en del spillere, der ikke trænede med. Jonathan Harboe trænede med U19-holdet på kunstgræsset, mens Marco Lund trænede alene sammen med fysioterapeuten. Lidt med bold men mest uden.

Nicklas Helenius, Ramon Leeuwin og Julius Eskesen gik i Fitness, og de to førstnævnte er som bekendt ramt af skader, og er derfor nok ikke i spil til kampen mod Esbjerg i morgen, mens det er uvidst, hvorfor Julius Eskesen ikke trænede med.

Det helt store spørgsmålstegn til kampen i morgen er dog nok Jacob Barrett Laursen. Han trænede ikke med i dag, og han var slet ikke at se i Ådalen, som de skadede spillere ellers plejer at være. Det lykkedes ikke at finde ud af, hvorfor han ikke var der, om han er skadet, eller om han kan spille i morgen. Så det må vi vente og se.

Der var ikke den store taktiske træning i dag, hvilket Jakob Michelsen også sagde, da træningen sluttede. For det første var der ikke rigtig nok spillere til det, og for det andet sagde han, at dagens træning udelukkende handlede om, at spillerne skulle igennem det, de kunne klare, så de er friske til den vigtige kamp i morgen.

Til at starte med løb spillerne lidt med Janus Blond, imens målmændene startede med en seriøs omgang Gris, hvor både målmandstræner, Lars Bjerring, og Jakob Michelsen fik lov til at vise deres tekniske færdigheder.. Eller mangel på samme, afhængig af øjnene der ser. Der er dog ingen tvivl om, at Sten Grytebust faktisk har et ret godt teknisk niveau af en målmand at være.

Spillerne blev delt op i to grupper, og så blev der spillet noget 6 mod 2 og den slags, inden de gik over til at være tre forskellige hold, hvor der hele tiden var et hold ‘i midten’, som skulle forsøge at erobre bolden.

Til sidst blev der spillet på to mål, hvor det var ung mod gammel, og her var Henrik Hansen nødt til at være med for de gamle, så det kunne blive otte mod otte. Det var Sten Grytebust og Oliver Christensen, der stod for hver sit hold.

Det var en af de korte træninger i dag, da der er en vigtig kamp i morgen, og det gælder om, at spillerne skal være friske. Heldigvis er Jeppe Tverskov tilbage fra karantæne, og glider direkte ind på holdet igen.

HVIS Jacob Barrett ikke spiller i morgen, er alternativet nok, at Oliver Lund bliver skubbet ud på den plads, og at Janus Drachmann så tager endnu en kamp i det centrale forsvar.

Casper Nielsen gik ud af den seneste kamp mod FC Nordsjælland, men han var fuldt med i træningen i dag, og det ser ikke ud til, at det er noget, der generer ham. Så han spiller nok i morgen.

 

 

 

32 Replies to “Træning 22. april: Lidt tvivl om holdet til Esbjerg-kampen”

  1. Xcubjy

    “fourteenth” maven rev down the more leg as doubtlessly as the resultant, I had an MRI and the doc split me I demand a greater activity in the one costco online pharmacopoeia of my chest. online cialis Iqtety wznpuh

  2. baccaratcommunity

    I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, baccaratcommunity and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

Comments are closed.