Træningsrapport: 8. januar 2018

Det var en kold fornøjelse, da vi her til formiddag var i Ådalen for at overvære formiddagstræningen. Termometeret sagde -4 grader, men der skulle jo trænes alligevel.

Spillerne havde været på ryste sammen tur i Amsterdam i weekenden, og alle var hjemme igen uden nogle skader. Den eneste der var fraværende ved dagens træning, var Jens Jakob, men det var grundet eksamen. Kent fortalte, at han kom til eftermiddagstræningen.

Der var dog ikke nogen af spillerne, der mødte op til træning i korte bukser. I løbet af træninge var Julius Eskesen dog ude og smide hans lange bukser, så han spillede i shorts, men han var også den eneste. Det var fandme også koldt.

Efter lidt let opvarmning blev spillerne delt op i to grupper, hvor de spillede noget 4 mod 4 med to berøringer, og ind imellem var der nogle fysiske øvelser med Janus Blond.

Efter det blev der lavet to hold, men det var ikke en helt almindelig kamp, der blev spillet. De to mål blev sat op med 6-8 meters afstand med ryggen til hinanden. Formålet var selvfølgelig stadig, at der skulle scores flest mål, men et hold måtte først score, når alle fra deres hold var kommet om foran modstanderens mål.

I starten var det svært at se meningen med den øvelse, men det handlede selvfølgelig om, at ALLE på holdet skulle løbe, og der ikke var nogen, der bare kunne stå stille med hænderne i lommen. Den øvelse varede 4x 5-6 minutter, vil jeg tro, og de fik i hvert fald pulsen op.

Da det var overstået, overtog Janus Blond træningen. Her blev spillerne delt op i fem rækker med tre spillere i hver, og så skulle de løbe fra baglinjen til midtjerlinjen og tilbage igen. Det skulle de gøre tre gange, og det skulle gøres på 60 sekunder. Det skulle hver spiller gøre to gange, og bagefter skulle de gøre det igen, men denne gang kun to gange. Til sidst sluttede de af med en lille gåtur for at få det rystet af.

Det så umiddelbart ud til, at det var Jeppe Tverskov og Julius Eskesen, der klarede sig bedst, og vi fornærmer nok ikke nogen ved at sige, at KEP og Jönsson nok var dem, der haltede lidt efter. 

Alt i alt var det en rigtig fin træning, hvor spillerne i hvert fald fik rørt sig en del.

17 Replies to “Træningsrapport: 8. januar 2018”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *