Tverskov stopper i OB: Vigtigt at melde ud inden sidste hjemmekamp

De seneste syv år har Jeppe Tverskov spillet for OB, og den seneste tid har han også været anfører for klubben. På det seneste har der dog været en masse snak om hans fremtid, da hans kontrakt står til at udløbe denne sommer.

Her til morgen meldte OB så ud, at Tverskov takker af i klubben, når denne sæson er spillet færdig, hvor han så skal på jagt efter nogle nye oplevelser i en anden klub. Det spurgte vi ham ind til efter dagens træning i Ådalen.

– Jeg har vendt og drejet det lidt, og for mig handler det mest om at få nogle nye oplevelser. Nu har jeg været her i syv år, og det har været lang tid. Jeg forlængede også sidst med præmissen om, at jeg var en af de bærende spillere på et af de store hold i Danmark.

– Der er ikke så meget mere, end at nu kunne det være spændende for mig at se, om der kommer noget andet. Det er det, der ligger i det.

Hvad er så interessant for dig nu?

– Det meste er sådan set interessant. Jeg har ikke stået i den her situation i noget tid, og jeg har også haft en rolle på holdet, der har gjort, at jeg ikke rigtig har været til salg, og det har været svært for mig at kigge andre steder.

– Nu står jeg i en situation, hvor jeg har mulighed for at kigge, så jeg tænker også at tage mig lidt tid til det. Jeg er også blevet 30 år, så det er også ved at være en af de sidste, hvor jeg for alvor har en god fodboldalder. Så jeg bruger lige lidt tid til at kigge på det.

Er det udlandet, der trækker?

– Jeg tror, jeg har en drøm om at se en ny kultur og opleve noget andet. Jeg har spillet på Superligastadions de sidste ti år, så der er en drøm om at se noget andet. Men det er ikke fordi, der er noget, der er lukket.

Når det allerede nu er blevet meldt ud, at Tverskov ikke forlænger sin kontrakt, er det også nemmere at få sagt ordentligt farvel til anføreren, og det har også været vigtigt for ham selv.

– Ja, det har det for mig personligt, men det tror jeg også, klubben gerne ville. Jeg har været her i så mange år, og jeg har altid været ret heldig med, at folk har været ekstremt søde ved mig, og det har de især været det sidste halve år op til udløb.

– Jeg er godt klar over, at det ikke er alle spillere, der får samme behandling, som jeg har fået, og det er jeg glad for, så jeg vil også gerne sige tak, fordi det bliver et lukket kapitel efter sommer.

Med dagens udmelding har Tverskov kun to kampe tilbage på Odense Stadion, og det er også specielt for ham, selvom han har haft noget tid til at forberede sig på det.

– Det er jo specielt. Jeg har kunne tælle lidt ned i noget tid, og jeg har jo godt vidst, at det nok var den vej, det gik. Jeg har jo forberedt mig, men nu her når det kommer ud, så er der mere snak om det, og der kommer nok lidt mere opmærksomhed. Det bliver specielt, for jeg har spillet over 200 kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *