1 dag tilbage: Jakob Michelsen: Vi er svækket på den korte bane

Sidste sommer blev Jakob Michelsen præsenteret som ny træner i OB, da man fyrede Kent Nielsen, og efter en rigtig dårlig sæsonstart fik han sat skik på holdet.

OB kom med i top seks for første gang i otte år, og i den sidste spillerunde var der stadig noget at spille om, men fynboerne måtte nøjes med en femteplads i Superligaen.

Det er altså den anden sæson, Michelsen tager hul på i OB, og ofte siger man, at det er den sværeste. Det kan han også godt nikke genkendende til.

– Ja, for der sker nogle gange noget med selvforståelsen, når man klarer sig rigtig godt. Derfor kan den anden sæson godt nogle gange være sværere. Det ser man også tit for en oprykker, hvor det lige pludselig bliver hverdagskost, og det skal man passe på med. Indstilling og ærgerrighed kommer frem for alt, og også realisme. Det er rigtig vigtigt, når man snakker evnen til at kunne præstere.

– Der er ingen tvivl om, at vi går ind til den her sæson med optimisme, men også med realisme.

Hvor tilfreds har du været med træningsopstarten?

– Jeg tror ikke, du finder en Superligatræner, der ikke har været helt vildt godt tilfreds med sin opstart, og er vanvittig optimistisk. Jeg synes, vi har haft en fin opstart, vi er kommet igennem det, vi skal. Vi står på et andet sted nu i forhold til sidste år, i og med trænerteamet er det samme. Vi kender spillerne, og vi har et fundament at arbejde ud fra. Vi har desværre været lidt for meget ramt af skader her i opstarten, hvilket vil sige, der er nogle spillere, der ikke er 100% der, hvor de skal være endnu. Men det er der heldigvis mulighed for at råde bod på.

– Vi er der, hvor vi skal være fysisk. Der er selvfølgelig nogle spillere, der har et efterslæb, i og med de har misset dele af opstarten, men grundlæggende er vi, hvor vi skal være. Man ved godt, at man som regel skal spille 3-4 kampe i Superligaen, før man rigtig er der, men det er ens for alle hold, men fysisk og mentalt er vi klar til at give den gas fra dag ét.

OB har spillet tre rigtige træningskampe her i opstarten mod SønderjyskE, Holstein Kiel og Roskilde, og Michelsen er udmærket tilfreds med det, de har fået ud af dem.

– Ja, under de forudsætninger vi har haft, synes jeg, vi har fået det ud af det, vi skulle have. Det gælder om, at vi rent spillestilsmæssigt ved, hvad det er for et udtryk og så klargøre det overfor hinanden, og det samme rent formmæssigt. Vi er der, hvor vi skal være, og vi glæder os til en vanvittigt spændende sæson, som bliver brutal.

Den første kamp i denne sæson er mod de forsvarende mestre fra FCK på hjemmebane, men Michelsen vil ikke snakke om, at det er et godt tidspunkt at møde dem på.

– Jeg tror aldrig, der er et godt tidspunkt at møde FCK på, for uanset hvornår man møder dem, så er de vanvittigt stærke. Nu har vi efterhånden mødt dem fire gange sidste år, hvor det ikke lykkedes at tage point fra dem, men vi kommer forhåbentligt tættere på det tidspunkt, hvor vi tager point fra dem, og det kan forhåbentlig allerede være på søndag.

Hvordan tror du, kampbilledet bliver?

– Det er svært at spå om. Jeg synes egentlig, der har været vidt forskellige kampbilleder, de gange vi har mødt dem. Vi er blevet sønderbombet i Parken, hvor vi tabte 6-1 og 4-0, og vi har også følt, at vi var med langt hen ad vejen, da vi spillede hjemme, og tabte 1-0.

– Det er tidligt at spå om, for alle kampe har deres eget liv, uanset om du møder FCK eller Viborg. Der er ingen tvivl om, at FCK bliver en hård nød at knække, for det er et vanvittigt stærkt fodboldhold, også internationalt set.

I starten af ugen blev det meldt ud, at det bliver Oliver Christensen, der vogter målet i kampen, og selvom det er en meget ung målmand, der kun har én Superligakamp i bagagen, så bliver der som sådan ikke gjort noget ekstra for at gøre ham klar.

– Vi snakker med alle vores spillere, herunder også Oliver. Det er også derfor, vi meldte ud til begge målmænd for over en uge siden, at det er Oliver, der står, for at han kunne selv forberede sig og give ham ro til at vide, at uanset hvordan han stod mod Roskilde, så ville han spille mod FCK.

– Vi ved godt, at vi har mistet Superligaens bedste målmand, og der er ingen, der forventer, at Oliver fra dag ét gør det lige så godt som Sten Grytebust. Det ville være naivt at tro. Der er ingen tvivl om, at Sten er Superligaens bedste målmand, og det er der ingen, der kan erstatte.

Til fredagens træning så det umiddelbart ud til, at Michelsen kan vælge frit, når han skal stille hold til kampen mod FCK, men sådan er det alligevel ikke helt.

– Det er rigtigt, at i dag var den første dag i hele opstarten, hvor alle spillere var på træningsbanen. Derfra og til at alle spillere er i en sådan forfatning, at de kan spille mod Danmarks bedste hold, der er alligevel et stykke vej. Så helt frit valg på alle hylder er der ikke.

Vil du sige, at vores trup er svækket, som den ser ud nu?

– På den korte bane er vi svækket. Vi mister Superligaens bedste målmand, og får en ung uprøvet målmand ind, og vi mister Casper Nielsen, som var en vigtig spiller for os. Vi har fået Moses Opondo ind, som ikke er der, hvor han skal være rent fysisk endnu, og så har vi byttet Helenius med Sander Svendsen. På den korte bane er vi svækket, men omvendt så de to spillere vi har fået ind, plus Oliver Christensen, det er spillere på 20-21 år, som har fremtiden foran sig.

Til sidst skal vi lige have svar på, hvad målsætningen er til den kommende sæson, og det er den samme målsætning som så mange andre klubber.

– Målsætningen er top seks, ligesom den er for rigtig mange andre hold. Nu kom vi i top seks, for første gang i otte år, sidste år, og hvis vi kan gøre det to år i træk, så vil det være fantastisk.

95 Replies to “1 dag tilbage: Jakob Michelsen: Vi er svækket på den korte bane”

 1. viagra 100mg

  And more at least with your IDE and deliver yourself acidity as and south key, with customizable fit and ischemia cardiomyopathy has, and all the protocol-and-feel online drugstore canada you coast as a replacement for severe hypoglycemia. buy a term paper online Ntuuax qeblrr

 2. lebron james shoes

  I would like to point out my passion for your kindness giving support to individuals that actually need assistance with your area of interest. Your real dedication to getting the solution around ended up being remarkably useful and have in every case made most people just like me to attain their goals. Your helpful help denotes this much a person like me and far more to my office colleagues. Best wishes; from all of us.

 3. jordan 6

  I precisely needed to say thanks once again. I’m not certain what I would have gone through in the absence of the entire smart ideas shown by you regarding my area of interest. It had been a very challenging condition for me personally, nevertheless coming across a skilled avenue you processed that made me to leap for contentment. I’m happy for your information and even hope that you find out what an amazing job you are undertaking instructing other individuals with the aid of your websites. Most likely you’ve never got to know any of us.

 4. golden goose outlet

  Thanks for your whole work on this web page. My aunt enjoys carrying out investigations and it’s really obvious why. All of us notice all about the compelling medium you create advantageous tactics via the web blog and in addition welcome participation from visitors on that area while our girl is always discovering a great deal. Enjoy the rest of the new year. Your performing a terrific job.

 5. jordan 11

  My wife and i felt very happy when Michael could finish off his reports through the entire ideas he discovered using your blog. It’s not at all simplistic to simply happen to be giving away solutions that many the others may have been selling. We know we need you to thank for this. The most important explanations you’ve made, the simple website menu, the friendships your site make it easier to foster – it’s most remarkable, and it’s really facilitating our son and us reckon that that content is enjoyable, and that’s tremendously indispensable. Thanks for all!

 6. hermes

  I must express my admiration for your kindness giving support to those individuals that really want help on this one issue. Your personal dedication to getting the message all-around was especially interesting and has consistently permitted professionals just like me to achieve their pursuits. Your invaluable recommendations entails a whole lot to me and especially to my office workers. Thank you; from everyone of us.

 7. supreme hoodie

  A lot of thanks for all your valuable efforts on this web site. Betty really likes conducting internet research and it’s obvious why. Many of us hear all about the compelling way you create informative tips and tricks by means of your website and even recommend contribution from others about this article while our favorite daughter is without a doubt learning so much. Take advantage of the rest of the new year. You have been conducting a brilliant job.

 8. supreme

  Thank you for your entire labor on this blog. Kim takes pleasure in making time for research and it’s easy to understand why. We hear all concerning the dynamic means you render helpful guides through the web blog and therefore invigorate contribution from others about this topic and my princess is actually learning a great deal. Take advantage of the rest of the new year. You are always doing a terrific job.

 9. jordan 12

  Thank you so much for providing individuals with an exceptionally memorable chance to discover important secrets from this blog. It is often so pleasing plus packed with fun for me personally and my office friends to visit your blog not less than three times per week to learn the fresh issues you will have. And indeed, I’m certainly astounded with the great information you serve. Certain two facts on this page are honestly the most impressive I’ve had.

 10. curry 5

  I and also my buddies ended up going through the nice guides found on the website then all of the sudden came up with an awful feeling I had not thanked the blog owner for those secrets. All the young men ended up totally warmed to read them and have truly been loving them. Many thanks for indeed being quite considerate and for picking this form of exceptional ideas most people are really eager to know about. My very own honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

 11. golden goose

  I simply desired to thank you so much once more. I do not know the things I would have used in the absence of the type of tips documented by you on such a area. It was before the challenging circumstance in my circumstances, however , encountering the expert strategy you resolved it forced me to cry for contentment. Now i’m happy for the service and even wish you know what a great job that you’re providing educating some other people through your blog post. Most probably you haven’t come across any of us.

 12. jordan shoes

  I simply desired to thank you very much all over again. I’m not certain the things that I would’ve achieved in the absence of those ways provided by you on this area of interest. Entirely was a real fearsome setting in my circumstances, however , understanding the very expert strategy you resolved that forced me to cry for fulfillment. Now i’m happier for the information and then hope that you realize what a great job you were providing instructing people via a blog. Most probably you’ve never encountered all of us.

 13. russell westbrook shoes

  I and also my friends ended up analyzing the good tips from the website then the sudden came up with an awful feeling I never thanked the web blog owner for them. These men were happy to learn all of them and already have certainly been taking pleasure in them. Thank you for really being well accommodating and then for getting some extraordinary subjects most people are really needing to understand about. My personal honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

 14. hermes handbags

  I simply needed to thank you very much once more. I am not sure what I might have tried in the absence of the type of thoughts discussed by you about my field. It was before a very scary concern for me personally, nevertheless witnessing the very skilled manner you managed that took me to weep over joy. I am happy for this support and as well , pray you find out what a great job you have been doing training people by way of your web site. More than likely you have never got to know all of us.

 15. impotence medication

  Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area of life are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for even one. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://impotencemedi.com impotence medication

 16. psoriasis medication

  Today, with the fast way of life that everyone leads, credit cards have a huge demand in the economy. Persons from every field are using the credit card and people who are not using the card have lined up to apply for one. Thanks for discussing your ideas on credit cards. https://psoriasismedi.com psoriasis medication

 17. hypertension medications

  Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area of life are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for even one. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://hypertensionmedi.com hypertension medications

 18. most common antibiotic for bronchitis

  I truly wanted to write down a small word to be able to thank you for those wonderful ways you are writing on this website. My time intensive internet search has now been rewarded with wonderful tips to write about with my visitors. I would tell you that we website visitors are very much lucky to live in a wonderful website with very many wonderful professionals with very helpful tricks. I feel very much privileged to have used your entire website page and look forward to tons of more thrilling times reading here. Thanks a lot once more for everything. https://bronchitismed.com most common antibiotic for bronchitis

 19. bronchitis medication over the counter

  I truly wanted to write down a small word to be able to thank you for those unique tips and tricks you are writing on this website. My time consuming internet search has now been rewarded with useful suggestions to write about with my relatives. I would suppose that we website visitors are very lucky to live in a very good website with very many wonderful professionals with very helpful tips. I feel very much privileged to have used your entire website page and look forward to tons of more pleasurable times reading here. Thanks a lot once more for everything. https://bronchitismed.com bronchitis medication over the counter

 20. termometry bezdotykowe ranking

  Dzięki za wskazówek dotyczących naprawy kredytu na temat tego blogu. Rzeczy i chciałbym rada ludziom byłoby, aby zrezygnować z tej mentalności że będą teraz i zapłać później. As a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {termometr bezdotykowy|termometry bezdotykowe|termometry bezdotykowe ranking|termometr do czoła|termometry do czoła|termometr bezkontaktowy|termometry bezkontaktowe|termometr koronawirus|termometr|termometr na podczerwień|termometry na podczerwień|termometr lekarski|termometry lekarskie|szybki termometr medyczny|szybkie termometry medyczne}.

 21. termometry bezdotykowe

  Dzięki za wskazówki dotyczące naprawy kredytu na temat tego wszystkiego blogu. Co ja chciałbym rada ludziom jest zrezygnować z tej mentalności że mogą teraz i zapłać później. As a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {termometr bezdotykowy|termometry bezdotykowe|termometry bezdotykowe ranking|termometr do czoła|termometry do czoła|termometr bezkontaktowy|termometry bezkontaktowe|termometr koronawirus|termometr|termometr na podczerwień|termometry na podczerwień|termometr lekarski|termometry lekarskie|szybki termometr medyczny|szybkie termometry medyczne}.

 22. strzykawki do insuliny

  Dzięki za porad dotyczących naprawy kredytu na temat tego wspaniałego witryny. Kilka wskazówek i chciałbym powiedzieć ludziom powinno być to zrezygnować z konkretnej mentalności że mogą obecnie i wypłać później. Being a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa}.

 23. strzykawka insulinowa

  Dzięki za sugestii dotyczących naprawy kredytu na temat tego konkretnego sieci -teren. Rzeczy i chciałbym zaoferować jako rada ludziom oznacza zwykle zrezygnować z tej mentalności że w tym momencie i rozwidź później. as be a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa} {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa}.

 24. yeezy boost 350 v2

  I simply desired to say thanks once more. I am not sure the things that I would have taken care of without those ways shown by you on such question. It seemed to be a very frightful dilemma in my circumstances, but viewing a new expert tactic you resolved the issue made me to leap over contentment. I’m just grateful for this service and thus sincerely hope you really know what a powerful job your are getting into training many people through your websites. Most likely you haven’t got to know all of us.

 25. spongebob kyrie 5

  I and also my buddies appeared to be digesting the best tips and tricks located on the blog and then all of the sudden I got a horrible suspicion I had not expressed respect to you for them. The women are actually certainly stimulated to read through them and already have in truth been loving those things. Appreciation for indeed being indeed helpful as well as for finding such useful topics most people are really wanting to understand about. Our honest regret for not expressing gratitude to earlier.

 26. asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Hey there would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a
  tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something
  completely unique. P.S Apologies for being off-topic but
  I had to ask! asmr 0mniartist

 27. asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Hello, Neat post. There’s a problem together with your
  website in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the market
  leader and a big section of other people will leave out your excellent writing due
  to this problem. 0mniartist asmr

 28. tinyurl.com

  Thanks for finally talking about > 1 dag tilbage: Jakob Michelsen: Vi er
  svækket på den korte bane – OBstruktion < Loved it! 0mniartist asmr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *