2 dage tilbage: Oliver Lund vil være hård i defensiven

Nu skal vi snart ikke vente meget længere, før vi skal ud i den første kamp i sæsonen mod FCK. Når vi har sovet to gange mere, kalder Odense Stadion endelig igen.

I dagens nedtælling har vi haft en snak med Oliver Lund, og der er især én ting, han glæder sig til ved sæsonstarten på søndag.

– Jeg glæder mig til at komme i gang til at spille om nogle point, helt klart.

Hvad kan fansene forvente af OB i den kommende sæson?

– Den samme tænding som vi havde i sidste sæson, og specielt i den sidste halvdel af sidste sæson. Det der med at vi bare går ud, og lægger alt, hvad vi har, ude på banen. Det tror jeg bestemt, er en af de ting, de kan forvente.

Der er sket meget få ændringer på OB’s hold, så langt de fleste af de spillere der er i omklædningsrummet, er de samme fra sidste sæson også, og der er rigtig god stemning blandt de spillere.

– Jeg synes, den er god. Vi vil hinanden allesammen, og vi arbejder sammen mod et fælles mål, vi er en rigtig god gruppe, og der er en god synergi i gruppen. Stemningen er rigtig god.

Oliver Lund tegnede sig for et par scoringer i OB-trøjen i sidste sæson, og selvom succeskriteriet for ham personligt er at score flere mål, så er det ikke det eneste.

– Jeg vil score flere mål.. Jeg ved det ikke, det er nok at være benhård defensivt, og sørge for at bidrage til så mange clean sheets som muligt. Være dygtig til at styre og organisere forsvaret.

Hvilken spiller i truppen skal vi især holde øje med i den kommende sæson?

– Jeg synes, der er nogle stykker. Bashkim er jo klart oplagt, og det samme er Jeppe Tverskov. Det er to af vores helt store profiler. Det vil helt klart være en af de to.

Den første kamp i sæsonen er hjemme mod de forsvarende mestre fra FCK, og Oliver Lund håber på, at det meste af kampbilledet bliver det samme som i den sidste hjemmekamp mod dem.

– Forhåbentlig bliver det en kamp ligesom den sidste, vi havde mod dem på hjemmebane, hvor vi egentlig kommer til at dominere størstedelen af kampen. Forhåbentlig kan vi trække os sejrrigt ud af opgøret i forhold til sidst, og forhåbentlig kan vi spille op til det, vi viste sidste gang.

Hvordan er din generelle følelse forud for den nye sæson?

– Jeg har en fin fornemmelse. Jeg synes, vi arbejder hårdt, giver den gas, og presser hinanden, så fornemmelsen er god forud for den nye sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *