OB hentede årets første sejr

Inden dagens kamp mod Vejle skulle 25-året for miraklet i Madrid markeres. Alle spillerne fra dengang var inviteret, og størstedelen af dem var da også mødt op. Bl.a. manglede der dog Morten Bisgaard, der er assistenttræner i netop Vejle.

Den helt store hyldest blev dog i dag givet til Lars Høgh, da ‘Høghens Mur’ blev præsenteret bag Richard Møller Nielsen-Tribunen til stor glæde for både legenden selv og de fans, der var kommet for at overvære det.

Der var mødt 5907 tilskuere op til dagens kamp, og det var ikke det mest sindsoprivende opgør, de blev vidner til på Odense Stadion.

Det første dramatiske højdepunkt kom efter 12 minutter, hvor OB var i angreb, og en Vejle-spiller rettede et indlæg af, som gik ud til hjørnespark. Hjemmeholdets spillere appellerede stort for straffespark, og da det blev vist i langsom gengivelse på storskærmen, var det da også tydeligt at se, at der var hånd på, og der skulle have været dømt straffe.

Efter den situation fortsatte det med at være lidt af en langgaber, indtil der efter en halv times tid kom en stor chance til OB, hvor Casper Nielsen dog ikke kunne få bolden forbi Vejles målmand.

Den chance satte lidt gang i den halvdøde Richard Møller Nielsen-Tribune, og OB fik også lidt bedre fat i spillet efterfølgende.

Den store fynske forløsning kom, da der var tre minutter tilbage af første halvleg. Jens Jakob Thomasen tog en god dribletur gennem Vejles felt, og med en aflevering på tværs fandt han Barrett, der kunne gøre det til 1-0, som var resultatet ved pausen.

Anden halvleg startede nærmest lige så sløvt som første. OB var foran, og det var derfor Vejle, der skulle frem og sætte spillet, og det kom de ikke i første halvdel af anden halvleg.

Da der var spillet 20 minutter af anden halvleg, fik gæsterne et frispark lidt udenfor feltet, og med en fremragende afslutning blev bolden sendt mod Grytebusts mål. Nordmanden var væk, men til hans held tog bolden stolpen, og OB var stadig foran.

Efter den chance var det pludselig Vejle, der sad på spillet, og det meste af spillet var mod vores mål. Få minutter efter frisparket havde de endnu en stor chance, hvor Grytebust dog var ude i en flot redning.

Gæsterne formåede dog ikke at få udbytte af deres overtag, og de fik det heller ikke rigtig lavet om til chancer, så da dommeren fløjtede af, stod der stadig 1-0 til OB, der kunne sætte årets første tre point ind på kontoen.

20 Replies to “OB hentede årets første sejr”