Åbenhjertig Frøkjær: Det sidste års tid har ikke været det fedeste

OB har spillet syv kampe i denne sæson i Superligaen, og det er blevet til syv point efter en enkelt sejr, fire uafgjorte og to nederlag.

Spørger man Mads Frøkjær, så mener han da også, starten på sæsonen har været meget blandet, hvor der både har været skidt og kanel.

– Ligesom i sidste sæson startede vi jo i ren glædesrus i en sejr mod, må man antage, en af de to favoritter til guldet. Så har vi haft lidt blandet succes med at følge op på det.

– Når jeg ser kampene igen, synes jeg, der er en mere klar strategi for, hvad holdet vil, uanset hvem der spiller. Det er trods alt noget, man kan tage med videre. Jeg synes også, at vi i perioder, bl.a. mod Brøndby og en halvleg mod AGF, spiller godt.

– Jeg synes, der er tegn på, at det nok skal komme, men jeg synes også lige, vi skal have finpudset de små detaljer i presset især. Vi skal finde ud af, hvem det er, der går på diverse bolde.

– Det har været meget blandet. Det har været lidt ligesom før, hvor vi har spillet en god halvleg, og så har vi spillet en dårlig halvleg. Vi skal være bedre til at holde en eller anden form for niveau i 90 minutter. Det behøver måske ikke være 110%, men hvis vi nu bare kan holde 90% over 90 minutter. Det skal være lidt mere jævnt.

Frøkjær har selv været inde og ude af holdet i de første kampe, ligesom han også har spillet lidt forskellige positioner på banen.

Han erkender, at det har været en svær periode for ham i noget tid, men han mener også, at det efterhånden begynder at lysne for ham.

– Det sidste års tid har jo ikke været det fedeste. Det har været en blanding af mange ting, og jeg har heller ikke levet op til det niveau, som folk har håbet på. Det har der været flere årsager til. Jeg har måske heller ikke altid følt, jeg har fået den tillid, som jeg føler, en ung spiller der gerne vil frem i verden, gerne skulle have.

– Når der kommer ny træner, er det ikke det fedeste at starte ud med at sidde på bænken. Jeg har også kæmpet lidt med nogle ting, og det er tit op til én selv med de ting. Som ung spiller er det nogle gange svært at acceptere, at det skal komme indefra, så det har været lidt hårdt, synes jeg. Men jeg kan også godt mærke, at når jeg får rusket mig selv i gang, og får fortalt, at det skal komme indefra, og jeg selv må tage den tillid, jeg føler, jeg har fortjent, så skal det også nok blive godt.

– Jeg synes især, at jeg er kommet med noget i de sidste to-tre kampe, og jeg kan også mærke, at det bliver bemærket på holdet. Det gør forhåbentligt, at jeg kan få lidt mere ro på, og koncentrere mig om at levere, så jeg ikke skal forholde mig til, hvad alle synes, og alle tænker, så jeg bare kan spille mit eget spil, selvom jeg er med på, at mit spil nogle gange godt kan få folk til at få lidt grå hår. Det er en del af pakken, og jeg synes, det er ærgerligt at føle, at man nogle gange har prøvet at lave om på det for at fremme nogle andre eller noget andet.

– Jeg synes ikke, man skal være bleg for at skille sig ud, for det er min styrke, men det er klart, når det så ikke lykkes, kan det også være en svaghed. Men jeg synes selv, at det positive opvejer det negative. Det har ikke været godt, men jeg synes, jeg kan mærke, at skyerne er på vej væk, og jeg har lyst til at shine.

I sidste uge spillede OB mod Roskilde i pokalturneringen, og her startede Frøkjær på bænken, men det så ud som om, at han kom ind, og gjorde en forskel, da han blev skiftet ind i anden halvleg.

– Jeg synes, det er svært med de der pokalkampe. De er lidt noget for sig selv, så det er lidt svært at sige. Vi kom til sindssygt mange chancer i første halvleg, men spillet var lidt langsomt, af flere årsager.

– Det er også svært, når man ikke har spillet i lang tid, og så skal ind og spille 90 minutter. Det er hårdt for mange. Det er heller ikke lige til.

– Jeg følte, jeg kom ind med noget vilje, og gerne ville ind og skabe nogle chancer. Jeg føler også, jeg skulle have haft et mål og et par assists, uden at være for grådig. Men jeg synes, de pokalkampe er svære. De lever deres eget liv, selvom det er klicheagtigt og kedeligt at sige.

– Jeg synes, det var federe, da jeg kom ind mod Brøndby, og kunne vise lidt energi de sidste 20 minutter, og oppe i Århus, hvor jeg viste i anden halvleg, at jeg kunne være toneangivende i de sidste 45 minutter, til trods for at jeg ikke har spillet 90 minutter endnu i sæsonen. Jeg synes, jeg var spilstyrende, og fik lov til at sætte tempo i kampen. Det synes jeg, var rart, for det er længe siden, jeg har følt, jeg har fået den tillid, og de andre på holdet turde også at spille mig i svære positioner.

– Det har været gode oplevelser på det seneste, og det er også det, jeg skal ride videre på, og så skal det gerne udmønte sig i nogle flere sejre.

Frøkjær fortæller selv, at det lige nu handler mest om at spille 90 minutter i en kamp, men han håber da på, at han på et tidspunkt kan komme til at sætte sig fast på en position og få regelmæssigt spilletid der.

– Man vil gerne spille 90 minutter, og jeg er lidt indstillet på, at min rolle nok kommer til at være fordelt på kant og 10’er, alt efter hvem der bliver skiftet ind og ud, og hvem vi møder.

– Men jeg ville da ønske, at man kunne få lov til at spille ti kampe fra start på én position, for det er også det der med, at det ikke altid er én kamp, der kan vise, om det er det rigtige eller forkerte. Man kunne også se oppe i Århus, hvor det var en rodet affære i første halvleg, og der fik jeg vist, at man godt kan nå at rette op på noget, der måske ikke var dårligt, men hvor man ikke har været toneangivende.

– Jeg håber, jeg snart kan finde en fast position, men det er desværre ikke op til mig selv at vurdere det. Nogle gange skal man også passe på at gå for meget op i positionerne, for mig er det mere tilliden til at kunne gøre noget på egen hånd og gå lidt udenfor spilsystemet, selvom det er lidt irriterende for træneren nogle gange. Det er jo en styrke, at man har nogen, der kan det. For mig handler det mere om rollen, uanset om det er 10’er eller kant, om jeg kan få lov til at gå lidt min egen vej, og det er klart, at har jeg gjort det tre gange uden succes, så skal jeg holde mig til skabelonen igen. Så det er lige at finde en balancegang.

– Lige nu handler det om at spille 90 minutter, og når jeg har gjort mig fortjent til at sige, ’jeg vil spille her’, så kan jeg forhåbentligt få lov til det.

Noget nær en tredjedel af grundspillet er afviklet efter de første syv kampe, og Frøkjær har også et bud på, hvad der skal være bedre i resten af grundspillet, hvis målet om top seks skal indfries.

– Vi skal ikke svinge for meget, og vi skal være bedre til at udnytte de gode perioder. Brøndby-kampen er et godt eksempel, hvor vi måske spiller vores bedste halvleg i de første 45 minutter. Vi kommer frem til en masse muligheder, og presser godt. Der ender vi med at være bagud 2-0 ved pausen, hvilket ikke er ideelt, når man spiller en god halvleg.

– Oppe i Århus spiller vi en god anden halvleg, og presser dem i bund, men vi får jo ikke skabt nogle store chancer, før Moses får en chance, og scorer. Vi skal være bedre til at udnytte de gode perioder.

– Vi skal gøre det, vi er gode til. Vi vil gerne spille, og vi vil gerne gå højt, så vi kan erobre nogle bolde højt på banen, så vi kan gå hurtigt mod mål, for vi har nogle gode afsluttere, og nogle der gerne vil ud og udfordre. Vi skal passe på med ikke at tage tempoet ud af tingene, og så skal vi angribe Superligaen. Jeg føler ikke, vi er så langt bagud, for Superligaen er altid tæt. Det er én god kamp for os, hvis vi vinder mod Sønderjyske på mandag, og så lige et par andre resultater, der går vores vej, så er vi med igen.

– Jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal nå det, men vi skal prøve at blive lidt mere kontinuerlige.

 

13 Replies to “Åbenhjertig Frøkjær: Det sidste års tid har ikke været det fedeste”

 1. fnf

  Your girlfriend’s dad is a former rock star, and to be accepted into the family you’ll have to prove your musical skills and win a little special duel against him! Follow the rhythm and use the arrows on the keyboard at the perfect time to miss as few notes as possible and thus earn the bad dad’s respect. Friday Night Funkin’ is an addictive music game with 3 difficulty levels, a story and training mode, and regular updates. Have fun! https://fnfgame.net

 2. 1040 form

  Heads of revenue administrations from various countries of the world discussed ways to improve international and national tax compliance and discussed the economic crisis.

 3. form w9

  After the company receives money from the customer, they are usually asked to complete the W-9 form. So what is the main function of the W-9 form? At the end of the year, customers must complete Form 1099 to file personal income tax and the expense portion must be declared according to W-9. So it can be used for personal income tax deduction for customers.

 4. friday night funkin

  Play Friday Night Funkin Friday Night Funkin is an open source free rhythm game reminiscent of the classic Dance Dance Revolution. Hit the arrow keys in time with music to outshine your opponents and enjoy cool beats. Friday Night Funkin’ (FNF) features a selection of new, original songs from easy to difficult to play together. Complete the tutorial and start progressing in the story, or switch to the free game mode and play against any story character in the game. In story mode, you can set the difficulty level that best suits your ability. collect points and share with your friends share your game score in the comments gameoyna.tv.tr wishes you a good time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *