Alexander Juel: Jeg vil rigtig gerne være her

I sommerens transfervindue hentede OB på sidste dag Alexander Juel ind på en lejeaftale for resten af 2019.

Den aftale udløb altså ved årsskiftet, og der var en del spekulationer om hans fremtid, og om han ville vende tilbage til OB igen eller ej.

Tidligere på ugen blev det så offentliggjort, at OB købte Alexander Juel fri af Vendsyssel, hvor han stadig havde et halt år tilbage af sin kontrakt, og forsvarsspilleren er rigtig godt tilfreds med at være tilbage i Ådalen.

– Det føles godt. Det var det, jeg arbejdede på i efteråret, og kulminationen på det var, at jeg fik en kontrakt, og jeg følte mig meget ønsket. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og bidrage endnu mere og lægge yderligere på præstationerne, for der synes jeg også, at der er noget at hente.

Alexander Juel har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2022, og han mener selv, at længden på aftalen passer ham fint.

– Den passer fint. Det er to og et halvt år, og det kan både blive mere eller mindre, alt efter hvordan det går. I første omgang er jeg bare glad for, at jeg er blevet hentet ind på de præmisser, at træneren gerne vil benytte sig af mig, og jeg kender klubben. Om det så er to og et halvt år eller tre år, det lægger jeg ikke så meget i lige nu, det er også et stykke ud i fremtiden.

Juel og OB spillede den sidste kamp i 2019 den 16. december ude mod FCK, og i første omgang benyttede OB sig ikke af den købsklausul, de havde i aftalen med Vendsyssel.

Der har derfor været en periode, hvor han ikke helt vidste, om han var købt eller solgt, men det har Alexander Juel taget meget stille og roligt.

– Det har været fint nok. Det har jeg prøvet før. Nogle gange er man selv herre over det, og andre gange er det noget, der sker rundt om en. Jeg synes, jeg har holdt hovedet koldt, og jeg har kun sagt ja, fordi jeg følte, OB ville mig. Man skal altid holde det op imod, hvilke ambitioner og andre muligheder man har. Jeg har skrevet under her, og det viser også, at jeg rigtig gerne vil være her. Jeg er bare glad.

Spillerne startede op efter ferien i går med en 1000 meter test på Atletikstadion. For Alexander Juels vedkommende gik den fint, og han mener selv, at han er kommet tilbage fra ferie i en god forfatning.

– Den gik udmærket. Jeg er kommet godt igennem ferien. Der har selvfølgelig været nogle dage, hvor vi skulle slappe af, og nogle dage hvor vi skulle arbejde. Jeg har egentlig bare trænet for, at jeg skulle starte op her. Uanset hvor jeg startede op, skulle jeg være i god form, og det var rart for mig at starte op i dag uden at have ondt i min fod, som jeg f.eks. havde i sommer. Det betyder rigtig meget, og herfra bliver der kun lagt på. Jeg synes, der er en fin base, og vi skal nok få arbejdet rigtig hårdt de næste uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *