Alexander Juel: Skal gøre det samme som sidst mod AaB

OB har indtil videre spillet tre kampe i nedrykningsspillet, og her er det kun blevet til to point, da man har spillet uafgjort mod Horsens og SønderjyskE, mens man har tabt til Vejle.

Derfor kan nedrykningsstregen også komme faretruende tæt på, hvis man ikke snart begynder at vinde, og Alexander Juel er også godt klar over, at pointhøsten i de første kampe langt fra har været godt nok.

– Vi har ikke fået i nærheden af det antal point, som vi gerne ville. To ud af ni point er vi overhovedet ikke tilfredse med. Det er selvfølgelig tungt, at vi ikke kan få nogle flere sejre på tavlen.

– I de første to kampe skabte vi ikke rigtig noget, men jeg synes egentlig mod SønderjyskE, at vi havde muligheden for at score flere mål. Vi fik så givet et uheldigt mål væk, så jeg synes egentlig ikke, vi var så langt fra det.

– Men når man så smider sejren væk, så føler man, at det var ringe, og så kommer der en masse negativ energi omkring det udefra, og det skal vi prøve at abstrahere fra, for vi var ikke langt fra sejren. Men selvfølgelig var vi ikke tilfredse med, at vi ikke kan køre den hjem en mand i overtal.

Allerede i aften, onsdag, får OB muligheden for at få tre point på kontoen, hvor de står overfor en udekamp mod AaB, og forsvarsspilleren håber på, at man kan finde meget af det samme som sidste gang, de spillede mod AaB, hvor det blev til en sejr på 2-0 i grundspillets sidste runde.

– Det er altid svært at forudsige. Vi gjorde det sindssygt godt deroppe sidst, og fik en fuldt fortjent sejr. Vi skal op og gøre mange af de samme ting. Det hele spillede. Alt lykkedes i den kamp. Så vidt jeg husker, havde de ikke nogle store chancer, og vi fik to rigtig gode mål.

– Vi skal huske på, det ikke er længe siden, vi har været oppe og lave sådan en præstation. Vi skal have et positivt mindset. Det kan godt være svært, når vi ikke får sejrene, men vi har vist, at vi kan slå AaB, og det kan vi gøre igen.

Til kampen mod AaB kommer OB definitivt til at mangle Jeppe Tverskov, der er ude med karantæne, mens Oliver Christensen heller ikke er klar, efter han blev skadet i den seneste kamp mod SønderjyskE.

– Det er klart, det er nogle af OB’s største profiler, og det vil altid være et savn. Vi stiller med dem, vi har, og det er nu, vi skal vise, at vi står sammen, og den bredde vi har i truppen skal spille ind. Det bliver en udfordring, for man vil selvfølgelig altid gerne have alle mand klar, men det kan man ikke have hele tiden. Vi tager kampen, med dem vi har.

Kampen mod AaB bliver også den første, hvor tilskuerne er tilbage på stadion igen, og det er også noget, Alexander Juel glæder sig rigtig meget til.

– Det bliver skønt. Det glæder vi os vanvittigt meget til. Det har været forfærdeligt, nærmest en joke, ikke at have fans på tribunen, men det har været nødvendigt. Vi glæder os alle til, at spille for tilskuere igen, også selvom det er på udebane. Det giver forhåbentligt lidt ekstra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *