Skadesopdatering fra Ådalen: Det så slemt ud med Vestergaard

Efter en fridag torsdag var spillerne igen i dag på træningsbanen i Ådalen, for første gang siden nederlaget på 3-2 i Aalborg i onsdags.

I den kamp måtte både Janus Drachmann og Aron Thrandarson lade sig skifte ud med skader, og der var heller ikke nogen af dem, der var på træningsbanen i dag.

Jens Jakob Thomasen og Alexander Juel var heller ikke at se på træningsbanen i dag, men det skulle angiveligt handle om, at man ‘doserer’ dem, så umiddelbart kan de godt spille på søndag.

Mads Frøkjær melder sig også kampklar til søndag. Han var ikke med i seneste kamp mod AaB, men ifølge ham selv var det fordi, man sparede ham. Han var med i det meste af træningen, men han er altså klar til at spille.

Kasper Larsen har også været ude i de seneste kampe, men han var med, og gik til den under træningen i dag. Om det er nok til, at han kan være med på søndag, må nok tiden vise.

Oliver Lund gik ud af træningen inden det sidste spil på to mål på lille bane, men ifølge ham selv, skal der ikke lægges noget i det. Det handlede også om at spare ham lidt, men der er altså ikke nogen skade der.

Ryan Johnson Laursen startede også med at træne med, men måtte også udgå i løbet af træningen. Det er dog lidt usikkert, hvad der skete med ham.

Bashkim Kadrii var ude og træne lidt med fysioterapeuten, og han deltog derfor heller ikke i spillet med holdkammeraterne.

I spillet på to mål gik det til gengæld helt galt for Christian Vestergaard. Efter en duel om bolden med Jeppe Tverskov røg han til jorden, og skreg af smerte. Det var ret ubehageligt både at se og høre på.
Han blev hjulpet ud til sidelinjen, og efterfølgende blev han også støttet ud af banen.

Til kampen på søndag må OB i forvejen undvære Oliver Christensen, der er blevet meldt ude de næste par uger, ligesom Jørgen Skjelvik er ude med karantæne.

4 Replies to “Skadesopdatering fra Ådalen: Det så slemt ud med Vestergaard”

 1. pg slot online

  Hello, i think that i saw you visited my weblog so i came to
  “return the favor”.I am attempting to find things to enhance
  my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 2. seo

  Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon every day.
  It’s always interesting to read through content from other writers
  and practice something from other sites.

 3. news

  constantly i used to read smaller articles or reviews which as well clear their motive, and that is also happening with this post
  which I am reading now.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *