Anders K: Glad for tilliden

Her til aften spillede OB på hjemmebane mod Brøndby, og det blev en rigtig god aften for hjemmeholdet, da de sendte Brøndby hjem med et nederlag på 2-0.

Anders K. Jacobsen startede inde igen, og han oplevede en meget intens kamp, hvor OB spillede en rigtig god gang fodbold.

– Den var meget intens. Det var en god kulisse og god knald på inde på banen. For os føles det helt perfekt, vi har vundet, og jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp. Vi får scoret to mål, og vi holder dem på nul. Alt i alt en sindssyg fed aften på Odense Stadion.

Angriberen har været med fra start i de seneste tre kampe i Superligaen, og han er da også glad for den tillid, han får fra træner Jakob Michelsen.

– Det kan gå meget hurtigt i fodbold. Lige nu synes jeg, at jeg har bidraget, og det tror jeg også, Jakob synes. Jeg regner med at starte inde næste gang også, men det kan hurtigt ændre sig. Jeg er i hvert fald glad for tilliden i de seneste kampe, jeg har spillet.

I de to seneste kampe mod Esbjerg i pokalturneringen og Horsens i ligaen er Anders K. kommet på måltavlen, og det ærgrer ham også, at han ikke kunne score for tredje kamp i træk.

– Det ærgrer mig selvfølgelig, at jeg ikke scorer, men også at jeg ikke får lavet en assist. Det ærgrer mig, at jeg ikke er afgørende på nogen måde, for mulighederne er der i slutfasen. Jeg var godt træt til sidst, og det spillede ind, tror jeg.

Hvordan oplevede du kulissen i aftenens kamp?

– Når der kommer så mange folk på Odense Stadion, så kan det mærkes hele vejen rundt. Det giver os et boost, det er uundgåeligt. Det giver os energi, og det håber jeg også, folk kan mærke. Jeg kan kun opfordre til, at folk møder op, og nu går vi et spændende program i møde. Det må være det her, tilskuerne har ventet på, så vi regner også med fuld opbakning.

I søndags vandt OB over Horsens, mens det i midtugen blev til en sejr over Esbjerg i pokalturneringen, så sejren over Brøndby var den tredje på en uge.

– Det er jo bare ren klasse, når vi står i det, og vi vinder. Så glemmer man måske lidt, hvor hårdt det har været for nogle spillere, men det er bare super flot af truppen at gennemføre en uge, hvor vi vinder tre kampe. Midtugekampen var lige så vigtig, og nu er vi kun en kamp fra Parken, og vi ligger godt til i tabellen også. Det giver en god energi, og det skal det gøre både i truppen og hos fansene hele vejen rundt.

– Det var en god mulighed for os for at vise, at vi hører til i top seks ved at slå Brøndby i dag. Det var en oplagt mulighed for at vise det for omverdenen, og nu ligger vi lunt til. Vi skal ikke tro, den er hjemme, for vi skal have alle de point med, som vi kan.

Kan du love os, at vi ender i top seks nu?

– Jeg er ikke meget for at love noget, men vi kan sige det sådan, at det ser godt ud lige nu. Vi er fortrøstningsfulde, og det skal simpelthen bære os til top seks det her.

17 Replies to “Anders K: Glad for tilliden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *