Baltic Sea Cup: OB havde ikke problemer med Union Berlin

Her til formiddag var der kamp i Ådalen, da OB spillede på hjemmebane mod Union Berlin i Baltic Sea Cup. Senere i aften spiller OB ude mod Hobro i pokalturneringen, men der var alligevel blevet plads til nogle spillere fra Superligatruppen til formiddagens kamp.

Sayouba Mandé, Rasmus Festersen, Julius Eskesen, Jonathan Harboe, Mads Frøkjær og Yao var med i truppen, og de var også allesammen med fra kampens start.

OB havde vundet deres første to kampe i Baltic Sea Cup, men de kom ikke så godt fra start i opgøret mod tyskerne. Efter nogle tøvende første minutter fra begge hold kunne Union Berlin bringe sig foran med 1-0 efter knap ni minutter, da der kom et indlæg fra OB’s venstre side, og en tysker fik plads til at tæmme bolden og sparke den ind bag Mandé i målet.

Det var dog ikke længe, den føring fik lov til at stå. Mindre end to minutter senere lagde OB et godt pres oppe omkring tyskernes felt, og efter et træk ind i feltet og et indlæg, kunne Julius Eskesen sætte hovedet på, og heade bolden i kassen til 1-1.

Herefter overtog OB fuldstændig styringen af kampen. Et minut og 15 sekunder efter udligningen, lå bolden igen bag tyskernes målmand, da der kom et indlæg fra venstre, som tyskerne fik headet væk, men uheldigvis for dem røg den lige ud til Mads Frøkjær, der resolut flugtede bolden i nettet. Der kom altså tre mål på tre minutter.

Efterfølgende var der en periode på 15-20 minutter, hvor OB kom frem til en del chancer, og tyskerne ikke kom frem til noget som helst, men det var dog først efter 32 minutter, at der kom endnu en scoring.

Efter et flot genenmspillet angreb, kom vi frem til en afslutning, der blev rettet af, og gik til hjørne. Hjørnesparket blev sparket til forreste stolpe, og her steg Rasmus Festersen til vejrs, og forlængede den, så den havnede for fødderne af Mikkel Michelsen, der ubesværet kunne score til 3-1.

Den stilling fik lov til at stå frem til pausen, og for hjemmeholdets vedkommende kunne de være godt tilfredse med at have domineret kampen, og være kommet frem til en del chancer. Samtidig formåede de at holde Union Berlin nede på den ene chance de scorede på, hvis man ser bort fra et meget forkølet forsøg fra distancen.

Billedet i 2. halvleg var meget det samme. Dog formåede Union Berlin dog at komme frem til lidt flere chancer. Det var stadig OB, der var klart mest på bolden, og de fik da også produceret nogle ganske pæne chancer. Der var dog ikke så meget power på 2. halvleg.

OB var komfortabelt foran, og det var tyskerne, der havde noget at jagte. Det forsøgte de dog også på, men hjemmeholdets sejr kom aldrig for alvor i fare.

Da der var spillet 68 minutter, blev Mandé taget fra banen. Han har været skadesplaget i hans første tid i OB, og dagens kamp var faktisk hans første. Han er dog svær at bedømme ud fra kampen i dag, da de reelt kun havde et skud på mål, mens han var på banen, og det scorede de på.

Tonny Hermansen havde inden kampen sagt, at man regnede med at give ham en time, men det blev altså til en lille smule mere. Som erstatning blev Philip Gejl sat på banen, og han nåede at vise sig frem et par gange med et par fine rednigner.

I slutningen af kampen skiftede OB en del, og det kunne også ses på spillet, der endte med at blive lidt rodet. Det havde dog ikke nogen betydning, og sejren på 3-1 blev kørt sikkert hjem, hvilket nu betyder, at OB har tre sejre i tre kampe i Baltic Sea Cup inden den sidste kamp mod AaB.

37 Replies to “Baltic Sea Cup: OB havde ikke problemer med Union Berlin”