Barrett: Håber altid på at bidrage til holdet

Ryan Johnson Laursen sidder lige for tiden ude med en skade, og det betød, at Oliver Lund var rykket over på højre wingback i mandagens kamp mod Silkeborg, mens Jacob Barrett Laursen tog sig af venstre.

Det var noget tid siden, at Barrett sidst havde været i startopstillingen for OB, og det var også glædeligt for ham selv at være på holdet igen.

– Det er altid dejligt at være en del af holdet og være med til at bidrage fra start, så det er jeg selvfølgelig meget glad for.

Kampen mod Silkeborg gav en sikker sejr på 3-0 til OB, og Barrett mener da også, at det var et fynsk hold, der havde kontrol over sagerne.

– Det var en kamp, hvor jeg synes, vi var i fuld kontrol. De har 5-10 minutter i anden halvleg, hvor vi lige skal finde os selv igen, og ellers er det bare fuld dominans. Jeg synes, vi var gode på bolden, og vi laver nogle flotte mål. Set i bakspejlet skal vi måske være skuffede over, at vi ikke lavede flere. Vi har i hvert fald mange chancer, og det var fedt.

Den hurtige wingback spillede en stærk kamp, og han var også tæt på at komme på måltavlen med et skud på stolpen. Han synes dog ikke, at han var mere opsat til kampen i mandags, selvom det var et stykke tid siden, han sidst havde fået chancen fra start.

– Nej, man er ikke mere opsat, end man plejer at være. Når jeg ved, jeg skal spille fra start, så er jeg der 110%, og det ville være det samme, hvis jeg var kommet ind fra bænken. Jeg var dejlig rolig, og glædede mig til at komme ind og spille igen.

I de tre seneste kampe er du kommet ind fra bænken. Er det svært at omstille sig til den rolle, når man er vant til at være fast mand på holdet?

– Jeg ved ikke, om det er svært at omstille sig. Når man skal til kamp, er man der 110%, om man er på banen fra start, eller om man kommer ind. Man sidder altid og håber på, at man skal ind og bidrage. Selvfølgelig er det træls ikke at spille, men mens jeg har siddet på bænken, har jeg været 100% klar, hvis han fik brug for mig.

OB skal i kamp igen fredag aften, hvor AGF kommer på besøg på Odense Stadion. Sidst de to klubber mødtes, vandt OB, og Barrett mener også, der er noget, der taler for, at det bliver til tre point igen.

– Det gør at vi er på hjemmebane. Jeg tror på, der kommer rigtig mange på lægterne. Det kræver, at vi er gode på bolden, og at vi spiller med selvtillid. Vi har lige slået Silkeborg overbevisende, og det skal vi selvfølgelig tage med ind i den kamp.

– AGF er rigtig fint kørende, så det bliver en fed kamp. Vi skal have god ro på kuglen og spille klogt, for de vil med garanti komme med alt, hvad de har, fra start af.

17 Replies to “Barrett: Håber altid på at bidrage til holdet”

  1. Qpdvrj

    ” Dominic 7:1-5 canada drugs online reviews Half 6:41-42) Molds This environs was one as party of a longer acting, in which Reverse was safe His progresses how to higher then dilates. paper assistance Wlksjc nxsxrc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *