Alexander Juel: Det var en let debut

På transfervinduets sidste dag blev Alexander Juel Andersen hentet til OB på en lejeaftale, der gælder for resten af 2019, og indtil i går havde han kun spillet med i en træningskamp mod Viborg.

Da OB var på besøg hos Silkeborg mandag aften, startede han på bænken, men han blev skiftet ind til slut i kampen, og han er selv rigtig glad for at have fået debut.

– Det var rart. Det var fedt at være en del af en god og vigtig sejr. Det var rart lige at få mærket det hele, nu når vi har trænet i lang tid, og det var rart, at jeg ikke skulle vente yderligere på at få de første minutter. Så håber jeg snart, jeg kan få nogen igen.

Forsvarsspilleren kom ind med fem minutter tilbage af kampen, ved stillingen 3-0 til OB, og han mener da heller ikke, at det var den sværeste debut.

– Vi fører jo 3-0, og selvom der aldrig er nogle kampe, der er lukket, så var den jo mere eller mindre lukket. Det handlede bare om at komme ind og få rørt bolden lidt og gøre de rigtige ting. Det var en forholdsvis let debut, hvis man kan sige det sådan.

Hvordan synes du, at du faldt ind i spillet med de andre?

– Jeg synes måske, det var for lidt tid til at konkludere på det, men jeg synes helt generelt, at jeg er faldet fint ind i det gennem træning, træningskampe og de få minutter jeg fik.

Det endte med en sikker sejr på 3-0 til OB i Silkeborg, men fynboerne producerede et hav af chancer, og sejren kunne nemt have været endnu større.

– Det skulle have været mere, men at vinde 3-0 på udebane kan vi ikke brokke os over. Det er aldrig nemt, men det kom til at se nemt ud. Det kræver også, at man selv er der.

Giver minutterne i går mere mod på tilværelsen i OB?

– Ja, det gør det. Jeg føler, jeg er tæt på, og det synes jeg også, at indskiftningen viser. Man kunne også have bragt alle mulige andre, men man vælger at bringe mig, og det tager jeg som et godt tegn.

OB skal i kamp igen allerede på fredag, hvor Alexander Juels tidligere klub, AGF, kommer på besøg i Odense, og det er et opgør, han glæder sig til.

– Det bliver en spændende kamp. Det er to meget jævnbyrdige klubber, som selvfølgelig har forskellige måder at spille fodbold på. Jeg synes, AGF har set gode ud her på det sidste, men det har vi også. Det er to hold, der kommer med rigtig meget selvtillid, men på hjemmebane skal vi ud og dominere kampen.

26 Replies to “Alexander Juel: Det var en let debut”

  1. Ecvqg

    It can also be a component transfusion to slash into more detail around the us and electrolyte of a weighty in index to see which available laryngeal effects are available, and how they can other you. http://winslotmo.com/ Bfpecc ufilew

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *