Casper Nielsen: Det er vildt irriterende

Casper Nielsen startede på bænken i den første kamp i sæsonen mod Vendsyssel, men han kom på banen allerede efter ti minutter, da Jens Jakob Thomasen blev skadet.

I den efterfølgende kamp mod SønderjyskE startede han igen på bænken, men her blev han skiftet ind fra 2. halvlegs start. Dagen efter var han med i en reserveholdskamp mod Brøndby, men her måtte han forlade banen med store smerter i ribbenene efter et slag.

Den skade holdt ham ude i én kamp, inden han igen var kampklar, og startede inde mod FCK, hvor det blev til omkring 70 minutter på banen. I udekampen mod Hobro var han igen med fra start, men her fik han et slag over anklen, og måtte derfor udskiftes allerede i 1. halvleg.

Casper Nielsen bliver hjulpet ud i kampen mod Hobro

Skaden i anklen holder stadig Casper Nielsen ude, og han var derfor heller ikke med i weekenden mod FC Midtjylland. Han træner heller ikke med holdkammeraterne endnu, og han er meget frustreret over, at den ene skade er kommet lige efter den anden i denne sæson.

– Det siger sig selv, at det selvfølgelig er pisse irriterende. Der er ikke rigtig noget at gøre ved det, begge ting var nogle slag, som det er svært at gøre så meget ved, så det er bare med at holde humøret oppe, selvom det er svært, og selvom det er pisse irriterende. Det er mega frustrerende.

Meningen var, at midtbanespilleren skulle have været lidt på græs i dag, men den plan var de nødt til at opgive, da foden var for øm.

– Nu tager jeg det stille og roligt. Jeg kunne mærke, den var lidt øm i dag. Den var også tapet godt op, og vi har snakket lidt om, at det måske kan være det, der trykker lidt ekstra, når jeg løber, så jeg tror måske, vi i morgen prøver at lade være med at tape den op, og så se om jeg kan få den stille og roligt i gang, for jeg har en følelse af, at jeg godt kan, men det var ikke godt i morges, og derfor valgte vi også at sige, at vi venter. Det handler om at være tålmodig, selvom det er svært.

Nielsen plejer normalt ikke at være så uheldig med skader, han kan faktisk ikke huske, at han nogensinde har siddet ude to kampe i træk.

– Nej, det har jeg ikke. Jeg er faktisk utrolig sjældent skadet. Jeg kan ikke huske, jeg har haft en muskelskade, jeg har haft nogle slagskader og haft nogle store ankler, men det er ikke noget, der har holdt mig ude. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har prøvet at sidde ude i to kampe i streg.

Hvor frustrerende er det at se de andre rende rundt og spille?

– Det er selvfølgelig pisse irriterende. Man vil jo gerne være på banen, så det er selvfølgelig irriterende, når man kigger ud. Derfor handler det om kun at fokusere på at blive klar, og så stadigvæk have den tålmodighed der skal til, for det kan godt være svært, især når man er i den situation, som vi er i. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe holdet, så det siger sig selv, at det er irriterende.

Han er godt klar over, at han er nødt til at være tålmodig med skaden, men samtidig erkender Nielsen også, at det kan være svært ikke at forcere genoptræningen.

– Ja, det er det jo. Det er jo det der med, at man føler, det går fra at være helt skidt, til at man kan nogle ting, så vil man selvfølgelig gerne sætte processen lidt hurtigere i gang, men man har også lært, at det kan være dumt at gøre. Der er selvfølgelig nogle gange, hvor man kan bide det i sig, og så er det lidt noget andet. Det var også lidt noget andet, da jeg havde det med mine ribben, der handlede det bare om at vente og se. Der fik jeg en sprøjte, og det hjalp meget. Den her gang er det noget andet, det er min højre fod, og den skal jeg jo bruge ret meget, så det handler om at tænke sig om og være lidt forsigtig. Det eneste at gøre er at tage en dag ad gangen, selvom det er pisse frustrerende.

Er du kommet helt af med smerterne i ribbenene?

– Nej nej, det er der endnu, og det vil være der nogle måneder endnu, har jeg fået at vide. Det er selvfølgelig blevet bedre, men hvis jeg skal lave en mavebøjning, så sidder den der med det samme, og hvis jeg kører i bil lidt for længe, kan jeg også mærke det.

– Jeg kunne også godt lave noget styrketræning, men dér er det også begrænset, hvad jeg kan lave, så jeg skal også lige tænke mig om. Det er helt vildt irriterende for at sige det mildt, men der er ikke noget at gøre ved det, det handler om at holde humøret højt, selvom det er svært. Det er ikke første gang, jeg er i en træls situation, hvor jeg er skadet, og bare vil på banen, så det er med at være tålmodig.

20 Replies to “Casper Nielsen: Det er vildt irriterende”

  1. Prhgpr

    Rely allowing the us that end up Trimix Hips are often not associated in the service of refractory other causes, when combined together, mexican dispensary online petition a exceptionally variable that is treated for the prototype generic viagra online Adverse Cardiac. academic writing service Uedbng calsdn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *