Casper Nielsen: Pilen peger ikke nedad

Her til aften var OB på besøg hos Silkeborg, og de måtte rejse hjem til Fyn uden point, da det blev til et nederlag på 1-0.

Specielt i 1. halvleg haltede OB efter, da Silkeborg sad på det meste af spillet. Det virkede som om, at hjemmeholdet bare var mere klar, og Casper Nielsen mener da også, at OB manglede energi.

– Jeg synes, vi mangler energi. Ja, de sidder meget på bolden, men jeg synes ikke, de for alvor bliver farlige. Vi er ret trygge ved det, men vi mangler energi i vores pres, og det er lidt som om, det tager lidt tid for os at finde os til rette på banen derinde. Vi kommer ud til 2. halvleg, og vi er blevet enige om, at vi skal lidt op i energi, og vi skal være der mere i duellerne, og der synes jeg egentlig, at vi har en rigtig lang god periode, hvor vi bare mangler at få scoret, siger Casper Nielsen til OBstruktion.

Midtbanespilleren mener egentlig, at OB kommer frem til nogle gode situationer, men lige så snart de kommer frem til den sidste del af banen, så mangler der bare noget.

– Når vi kommer ind på den sidste tredjedel, er det som om, vi alle lige mangler det sidste, og ikke har den sidste tur i den. Vi er i rigtig mange gunstige situationer, og vi bringer os selv i dem med godt spil nede fra, men det er noget af det, vi skal have kigget på. Vi ser hver dag til træning, hvor gode vi er til det, og det skal vi have overført til kamp. Vi er forholdsvis fortrøstningsfulde, og vi skal nok få lavet de mål, der skal til. Vi skal bare have hul på det nu, Vi mangler selvtillid, når vi når til den sidste tredjedel.

Hvis man sammenligner kampen mod Silkeborg med den forrige kamp mod Brøndby, så var det to meget forskellige præstationer, og selvom det blev til et nederlag i aften, så peger pilen ikke nedad for OB.

– Det er svært at sige, når man står, og lige har tabt en fodboldkamp, men jeg synes ikke, at pilen peger nedad. Der er selvfølgelig ting, vi skal forbedre, men vi bliver ikke kørt ud af brættet herude i dag. Vi skal vinde 2. halvleg, og Silkeborg har måske 1. halvleg. Vi kan godt lave 1-2 mål i 2. halvleg. Jeg ved godt, Silkeborg også har en stor chance, hvor vores keeper redder den flot, men vi er fortrøstningsfulde, og vi skal ovenpå igen og udover stepperne. Vi ved, vi kan, og vi arbejder med det hver eneste dag. Måske skal vi bare have lidt mere fokus på det, så skal det nok komme.

Det er ikke længe siden, at Silkeborg indviede deres nye stadion, og det ser da også rigtig flot ud. Det er dog en kunstgræsbane, som der er delte meninger om. Casper Nielsen lægger dog ikke skjul på, hvad han synes om det.

– Jeg hader kunst, det kan jeg lige så godt sige. Jeg synes ikke, det er fodbold. Det giver ikke det samme, men sådan er det altid. De gange vi har været i Nordsjælland, det er heller ikke det, jeg glæder mig mest til, men det er en fodboldkamp, og det er deres valg. De har en fordel, når de spiller hjemme, men så er det måske også en ulempe, når de spiller ude. Det går nok lige op, men personligt er jeg ikke den store tilhænger af kunst, slutter han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *