Eskesen: Jeg gjorde mit bedste

Den unge OB’er, Julius Eskesen, fik i sidste måned sin debut for klubben, da han blev skiftet ind, og blev matchvinder, da ham kort før tid scorede det enlige mål i pokalkampen mod Dalum.

Kent Nielsen havde nok håbet på, at Eskesen kunne få samme betydning for holdet i aftenens kamp mod Silkeborg, da han sammen med Mathias Thrane blev sendt på banen med et kvarter tilbage af opgøret, til hans første minutter i Superligaen.

OB var på det tidspunkt bagud med 1-0, og det lykkedes ikke for Eskesen at lave om på det. Men den unge spiller fik dog alligevel vist sig godt frem. Han kom på banen, og ville deltage i spillet, og ville have bolden. Han var ikke bange for at prøve noget, og han havde et par gode aktioner og et godt skud på mål.

Efter kampen fangede vi Eskesen til en hurtig kommentar, og han fortæller, at han ikke tænkte over, at det var hans debut i Superligaen, da han blev sendt på banen.

– Jeg lagde egentlig ikke mærke til, at det var Superligaen. Jeg kom bare på banen, og forsøgte at gøre mit bedste. Det var en kamp ligesom alle andre, men jeg er glad for min debut, siger Eskesen til OBstruktion.

Eskesen har efterhånden spillet en del ungdomskampe og reserveholdskampe for OB, og han mener ikke, at kampen mod Silkeborg var meget anderledes end dem, han før har spillet.

–  Jeg kom på banen, og gjorde mit bedste, og da adrenalinen pumpede, var der ikke så meget forskel på den kamp, og de andre kampe jeg har spillet. Jeg havde et par boldtab, men ellers synes jeg, at jeg gjorde det okay, lyder det til slut fra den unge spiller.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *