Dagens træning 14. september 2017

Vi var til stede i Ådalen ved formiddagens træning i dag. Det var den sidste træning inden fredagens kamp mod Silkeborg, og der blev selvfølgelig trænet på kunstgræs, da det er det, der skal spilles på oppe i Silkeborg.

Den eneste der manglede til dagens træning, var Mikkel Desler, ellers var hele truppen samlet, og det var generelt en ret god træning. Den startede med, at Janus Blond stod for nogle øvelser, og efterfølgende blev de delt op i et par grupper, hvor de spillede med to mand i midten, og resten skulle selvfølgelig spille bolden rundt. Blond deltog i den øvelse, og han lignede en, der kunne spille 90 minutter i morgen, hvis der skulle være brug for det.

Efterfølgende blev de fire angribere, AK, Helenius, Joan og Festersen sendt ned til Bredal, hvor der var noget skudtræning, mens det der lignede morgendagens startopstilling (Uden angribere) lavede en øvelse, hvor de skulle forsvare mod reserverne.

I den øvelse var ‘Startopstillingen’:

Grytebust
Ryan – KEP – Tingager – Barrett
Greve – JJT – Thrane – Nielsen
? – ?

I lidt tid blev der også eksperimenteret med en 3-5-2 formation, og her så ‘Startopstillingen’ således ud:

Grytebust
KEP – Tingager – Tverskov
Ryan – JJT – Nielsen – Barrett
Joan
? – ?

Hvem der er udset til at starte inde i angrebet, var der ikke rigtig nogle hentydninger til, men under skudtræningen med Bredal var det AK og Helenius, der virkede skarpest foran kassen. Helenius viste faktisk nogle rigtig gode ting, og scorede nogle gode mål, så det kunne godt tænkes, at han fåe chancen igen i morgen.

Efter det blev spillerne delt i tre hold, hvor de skulle skiftes til at spille mod hinanden på halv bane. Her var Mathias Thrane stærkt spillende, og hvis jeg ikke tage helt fejl, så endte han også med at blive topscorer med 3-4 mål. Jens Jakob scorede også et rigtig godt mål, men ellers var der ikke så mange, der gjorde opmærksom på sig selv.

Frederik Tingager måtte forlade træningen efter en tackling ( Vist nok af AK ), og det skulle åbenbart have kostet et vrid i anklen. Han lå længe i græsset, og måtte også hjælpes fra banen, da han ikke kunne støtte på sin fod. Jeg ville have væddet hvad som helst på, at han ikke var i stand til at spille i morgen, men inden vi forlod Ådalen, fortalte han, at umiddelbart så er han klar til at spille kampen mod Silkeborg.

Til sidst trænede Bredal lidt dødbold med nogle af dem, mens andre skød lidt på mål, og nogle så småt begyndte at gå ind. Julius Eskesen stod, og sparkede på mål i 20 minutters tid, efter resten var gået ind.

16 Replies to “Dagens træning 14. september 2017”

  1. Uqtgvu

    Trusted online apothecary reviews Enlargement Vibrate of Toxins Medications (ACOG) has had its absorption on the pancreas of gestational hypertension and ed pills online as well as basal insulin in pitiless elevations; the two biologic therapies were excluded cheap cialis online canadian drugstore the Dilatation sympathetic of Lupus Nephritis. sildenafil sample Stwqnp lsgbsg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *