Månedens spiller: August

OBstruktion har besluttet sig for at kåre månedens bedste spiller hver måned, og vi har allieret os med MARJOE og STATE, så vi kan give en præmie til ham, vi vælger.

Vi har desværre ikke haft muligheden for at overrække præmien til den bedste spiller fra august før nu, men det fik vi muligheden for efter torsdagens træning.

Beslutningen var dog taget for længe siden, og valget faldt i august på vores målmand, Sten Grytebust. Han fik overrakt sin præmie, og han var meget glad for prisen.

Efter overrækkelsen fik vi også en lille snak med Grytebust.

Hvad synes du om din egen start på sæsonen?

– Alt i alt så har den været god. Der har været nogle kampe, hvor jeg tænker, at nogle ting kunne have været bedre. Selvom jeg har spillet en god kamp, kan jeg godt tænke, at jeg kunne have gjort det og det bedre. Jeg vil gerne udvikle mig som fodboldspiller, men alt i alt har det været en god start.

Hvordan ser du på holdets start på sæsonen?

– Jeg synes, det har været solidt. Vi har ikke lukket så mange mål ind, men måske har vi spillet lidt for mange uafgjorte kampe. Vi har kun to sejre indtil videre, men jeg tror ikke, vi har nogen grund til at være negative i forhold til det. Vi har et stort potentiale, og vi ved, vi er bedre, end vi har vist hidtil. Vi har mange gode offensive spillere, så jeg er sikker på, at vi nok skal komme til at score flere mål.

Hvordan har du det personligt i OB?

– Jeg har det fint. Jeg trives godt i både klubben og i byen. Jeg er rigtig glad for at være her.

Kunne du se dig selv være i OB flere år fremover?

– Det kan jeg selvfølgelig. Først og fremmest har jeg kontrakt i næsten to år endnu, og man skal altid respektere sin kontrakt. 

Kan du forestille dig at være i OB længere end din nuværende kontrakt?

– Det vil jeg overhovedet ikke udelukke. Som sagt, jeg har det fint, og så længe jeg føler, at klubben er på rette spor, og at vi som hold og klubben som klub udvikler sig, så kan jeg godt se mig selv her i flere år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *